20. november 2018

U14: Et skridt tilbage mod Ringkøbing

U14: Et skridt tilbage mod Ringkøbing

Niveauet var for lavet på SIF’s U14-hold, der tabte 0-1 til Ringkøbing.

SIF’s U14-hold skuffede søndag på Søholt, da det blev til et 0-1 nederlag til Ringkøbing.

– Jeg synes, drengene har taget fine skridt i den rigtige retning gennem efteråret, men kampen mod Ringkøbing var et skridt tilbage. Vi lykkedes ikke med meget i en 1. halvleg, hvor vi spillede på et alt for ringe teknisk niveau, hvilket bevirkede, at vi ikke kunne holde nok fart i vores spil og ofte endte i dueller mod fysisk stærkere modstandere, siger U14-træner Peter Ager Kristensen om kampen.

– Vores beslutningsevne med bolden var for dårlig og mange dårlige valg i stressede situationer gav mange boldtab og brød vores rytme. Vores struktur i holdet under VI-delen led under uafklarethed hos for mange spillere, mens vi også mangler lidt balance og giver for mange nemme chancer væk ved omstillinger, fortsætter han.

Det blev bedre i 2. halvleg, hvor SIF var bedst og havde chancer til flere mål.

– Det var trods alt opløftende. Der er nok at knokle med, men vi skal give VI-delen lidt ekstra fokus, så vi bliver bedre på bolden. Vi vil altid gerne matches godt, men jeg tror, det bliver fint for drengene at få en halvsæson med lidt lettere matchning, hvor vi kan få lov at øve os med bolden og med at have god struktur i holdet, konkluderer U14-træneren.

Kampen var U14-holdets sidste turneringskamp i dette efterår. SIF slutter næstsidst i puljen med blot 5 point efter et svært efterår.

Kampen i tal:
U14 Liga 1, 14. runde, søndag 18. november kl. 14.00 på Søholt:
Silkeborg IF – Ringkøbing: 0-1 (0-0)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen