30. maj 2023

U13 vandt bronze i Hannover

SIF’s U13-drenge repræsenterede klubben flot ved et stort stævne i Tyskland.

U13 var i weekenden til stævne i tyske Hannover, hvor drengene leverede en flot indsats.

Turneringen bestod af 22 minutters-kampe med kvalifikation efter 2-3 kampe. Det betød masser af intensitet og dynamisk fodbold, som vores drenge tilpassede sig hurtigt.

Vi satte derfor et tydeligt aftryk i kampene, som vores modstandere havde svært ved at matche.

Første pulje blev vundet efter en stærk præstation i første kamp, mens anden kamp blev en større udfordring mod et hollandsk hold, som matchede os godt fysisk.

Gruppe Q:

SIF – TSV Bemerode 5-0

SIF – AFC’34 1-1

Det blev også til en sejr i første mellemrunde, hvor specielt puljefinalen mod Paderborn gav drengene en succesoplevelse efter en flot indsats, hvor vi ikke gav mange gaver væk. Generelt viste drengene et meget modent mindset og høstede også en flot puljesejr.

Gruppe 7:

Hannover West 2-0

Eintracht Norderstedt 2-0

Paderborn 1-0

Om søndagen startede formiddagen med anden mellemrunde, hvor nr. 1 og 2 kvalificerede sig til kvartfinalerne. En flot første kamp mod Hansa Rostock blev tabt, men sikre sejr derefter gjorde at vi kunne spille om de sjove pladser over middag.

Gruppe 12:

Hansa Rostock 0-1

JSF Köln 2-0

Ekeren Donk 4-2

I kvartfinalen slog vi et meget velspillende polsk hold, og her viste drengene endnu engang en flot indsats. Sejren kom i hus, primært på hårdt arbejde, hvilket vi ikke må underkende værdien af.

Kvartfinale:

Warta Gorsow 1-0

I semifinalen ventede der et gensyn med Paderborn, og på trods at et nederlag, så synes jeg drengene spillede deres chance, og kunne naturligt være skuffet over at snuble så tæt på finalen.

Semifinale:

Paderborn 1-2

I bronzekampen var der mulighed for revanche mod Hansa Rostock, og man bliver stolt efter en sikker sejr, men ikke mindst over at se en flok drenge, som ikke lignede nogen, der havde spillet 10 kampe på lidt over et døgn. Dynamisk og fremadrettet spil gjorde, at SIF endte som 3’er foran hold som Wolfsburg, HSV, Hannover 96, osv.

Bronzekamp:

Hansa Rostock 2-0

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen