29. august 2018

U13 under niveau i AGF-nederlag

U13 under niveau i AGF-nederlag

SIF’s U13-drenge tabte tirsdag aften til AGF i en kamp, hvor holdet præsterede under niveau. 

SIF’s U13-drenge måtte se endnu et nederlag i øjnene, da AGF vandt 3-2 på  Søholt tirsdag aften. Det var fjerde kamp i træk uden gevinst for klubbens yngste ungdoms-elitehold, og træner Nicolaj Bækgaard måtte bagefter erkende, at AGF-sejren var fortjent.

– Det var en præstation under niveau. Vi kan meget mere, end vi viser mod AGF, og det ærgrer mig, at vi ikke fandt  det frem, da vi kunne have nappet alle tre point. AGF var dygtigere i alle faser, så selvom vi har en stor mulighed for at udligne, så må vi acceptere at det ville have været tyveri, siger Nicolaj Bækgaard, der dog også å positive ting i kampen.

– Der var igen momenter fra træningsbanen, som hjælper os godt, men vi er stadig ikke nok inde i systemet til at vi tør udføre det kontinuerligt. Viljen scorer vi lavt på i dag, og det skuffer mig, at AGF løber mange flere meter, men stadig viser et langt større overskud. Jeg mener stadig, vi er på vej i den rigtige retning, og det viser drengene også med flere fine individuelle og relationelle sekvenser. Nu handler det om at blive tryg ved det, så vi kan vise det i 60 minutter, siger U13-træneren og fremhæver Julius Nielsen som bedste SIF’er på dagen.

Kampen i tal:
U13 Liga 1a, 5. runde, tirsdag 28. august kl. 18.15 på Søholt:
Silkeborg IF – AGF 2-3 (0-2)
Målscorere for SIF: Simon Thanning og Marcus Vedel.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen