3. december 2018

U13 sluttede året med tre halvlege og sejr

SIF’s U13-hold spillede testkamp på stor bane lørdag, hvor det over tre halvlege blev til sejr på 7-4 over FK Viborg.

Lørdag løste SIF’s U13-hold årets sidste opgave på fin vis. I en testkamp over tre halvlege mod FK Viborg på Søholt vandt Nicolaj Bækgaards mandskab 7-4.

– Selvom jeg savner længere perioder med possession, samt flere spilvendinger, så glæder det mig at drengene tør at spille i små rum. I presset skal vi blive bedre til at møde fejlvendte spillere, men der var generelt mange gode etablerede pres i dag, siger træner Nicolaj Bækgaard og fremhæver 4-målsskytten Bertram Binggeli som SIF’s bedste.

SIF spillede en flot første halvleg, hvor drengene var tålmodige med bolden og bevægede sig godt på banen. Presset sad godt og drengene var ivrige efter at erobre bolden hver gang Viborg havde den. SIF’erne, der vandt 1. halvleg 3-0, brugte mange kræfter på at være gode i de første 25 min, og det var måske en af årsagerne til at niveauet ikke kunne opretholdes i resten af kampen.

– Indsatsen var i top, mens kvaliteten var lidt svingende i de sidste 50 minutter, konstaterer Nicolaj Bækgaard, der nu sender sine U13-drenge på julepause.

U13, træningskamp over tre halvlege á 25 minutter, lørdag 30. november på Søholt:
Silkeborg IF – FK Viborg 7-4 (3-0, 2-1 og 2-3)
Målscorere: Bertram Binggeli (4), Magnus Morgenstern Rasmussen, Marcus Vedel Eriksen og Malthe Tagmos.