1. oktober 2020

U13 sendt ud af pokalen efter straffespark

Efter 2-2 i den ordinære kamp måtte SIF’s U13-drenge trække sig ud af pokalturneringen efter 9-10 nederlag i straffespark.

SIF’s U13-drenge er ude af pokalturneringen i denne omgang. Onsdag aften var drengene ellers foran 2-0 ved pausen i 3. runde-kampen mod Lyseng, men hjemmeholdet udlignede, og så skulle det hele afgøres på straffespark. Her havde Lyseng de køligste nerver i sidste ende og kunne trække sig ud med en sejr på samlet 10-9.

SIF stod overfor et hold, der spillede mand-mand hele kampen. Det løste drengene fornuftigt i første halvleg, og udover at skabe mange chancer og score to mål ved Kevin Bæk Knudsen, lykkedet det også SIF’erne at holde modstanderne fra fadet.

I anden halvleg ændrede kampbilledet sig fuldstændigt, og SIF’erne blev alt for stillestående, og spillet gik for meget op i enkeltmands aktioner.

– Det var vi ikke dygtige nok til og derfor var det desværre fortjent, at Lyseng kom tilbage og vandt på straffespark. Vi var for dårlige til at hjælpe hinanden, og ikke mindst at tage imod hjælpen, når vi fik den. Der skal arbejdes på holdudtrykket til weekenden, hvilket vi også fik vist godt frem i glimt i første halvleg, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard.

Lørdag venter en turneringskamp i ligaen mod Randers Freja, der besøger Søholt med kampstart kl. 10.00.

U13, DBU Jylland pokal, 3. runde, onsdag 30. september kl. 17.30 i Lyseng Idrætspark:
IF Lyseng – Silkeborg IF 10-9 efs og straffespark. Ordinær kamp: 2-2 (0-2)
Målscorer for SIF: Kevin Bæk Knudsen.