9. juni 2021

U13: Sen udligning betød 4-4 mod AGF

I en målrig kamp tirsdag aften på Søholt spillede SIF og AGF 4-4 i U13 Ligaen.

SIF’s U13-hold, der snart bliver til SIF’s U14-hold, spillede tirsdag aften en udsat kamp fra første runde mod AGF på Søholt, og meget passende stod U14-træner-duoen Oliver Quottrup og Christian Duus for den træner-mæssige ledelse. Kampen endte 4-4 efter at AGF udlignede på straffespark fem minutter før tid.

– Jeg synes drengene leverede en god og energisk præstation, hvor vi matchede vores modstander på et godt niveau. Vi skabte rigtig mange chancer, og vi så drengene løfte deres niveau i løbet af kampen. Ærgerligt var det dog, at kampen ikke tippede til vores fordel, siger Oliver Quottrup om tirsdag aftens begivenheder.

SIF indledte fint,og kom også foran efter fire minutter efter et højt pres. Et par fejl betød dog, at gæsterne bragte sig foran med 2-1 efter 10 minutter. Hjemmeholdet spillede generelt med et modigt og fremadrettet mindset og skabte en hel del chancer; dog også med en længere periode hvor drengene manglede intensitet i pres og genpres. SIF scorede dog til både 2-2 og 3-2 lige inden pausen efter et par gode individuelle og relationelle aktioner.

Efter pausen kom SIF igen godt ud. Drengene forsøgte at tage teten ved at skrue op for pres og genpres, og det lykkes de godt med. De varierede desuden fint ved både at spille lidt længere angreb og lidt direkte. AGF udlignede midtvejs, mens Kevin Bæk Knudsen bragte SIF foran igen kort tid efter på en afslutning fra kanten af feltet.

AGF’s udligning på straffepark faldt med fem minutter igen, og dermed endte en målrig kamp uden vinder.

Næste kamp for U13-holdet er lørdag, hvor Horsens fS kommer på besøg på Søholt med kampstart kl. 9.45.

U13 Liga 1, 1. runde, tirsdag 8. juni kl. 18.00 på Søholt:
Silkeborg IF – AGF 4-4 (3-2)
Mål: 1-0 Jibril Dezkam (4.), 1-1 Adam Fuglsang (5.), 1-2 Ludvig Elleberg Abat (10.), 2-2 William Faber (28.), 3-2 William Faber (30.), 3-3 Zander Grantzau (47.), 4-3 Kevin Bæk Knudsen (50.), 4-4 Zander Grantzau (st., 55.)