7. december 2020

U13 og U14: Nederlag i træningskampe

SIF’s U14-hold tabte 0-4 til AB og U13 måtte se sig slået 2-7 af Viborg i weekendens træningskampe for de yngste ungdomselitehold.

SIF’s to yngste ungdomselitehold, U13 og U14, har spillet deres sidste turneringskamp i 2020, men holder formen ved lige i træningskampe. I weekenden blev det to nederlag, men god øvelse for de to mandskaber.

For U14 blev det en god træningskamp, men et skuffende resultat med sejr til AB på 4-0. SIF’erne var passive i kampens indledning og bagud 0-2 efter seks minutter.

I det hele taget bar de første 15 minutter præg af, at SIF’erne traf for hurtige og risikable løsninger, hvilket gav AB’erne nogle gode muligheder for omstillinger, samtidig med at hjemmeholdet brændte et par gigantiske målchancer.

– Bortset fra en skidt start var det en god træningskamp mod en god modstander fra AB, hvor vi desværre ikke formåede at score på vores chancer, mens AB var anderledes effektive, siger assistenttræner Christian Duus dog om kampen.

Efter det første kvarter fik SIF mere ro på spillet og styr på AB’s hurtige folk ved at spille længere fremme på banen med mange fornuftige opspil og bedre balance ved boldtab.

I 2. halvleg var SIF endnu mere spildominerende og havde et rigtig fint tag i kampen, indtil AB’erne scorede direkte på frispark til 3-0 og udnyttede en direkte assist fra SIF til en 4-0 scoring.

Resten af halvlegen dominerede SIF fortsat med et par store brændte chancer til følge.

U13 med misvisende stort nederlag
U13 øver sig i 11-mandsfodbold, og det skete i en testkamp mod Viborg, der endte med et stort nederlag på 2-7. Kampen blev afviklet over tre gange 30 minutter. Det store nederlag dækker dog over, at SIF var godt med i den første time, hvorefter den sidste halve blev knapt så prangende.

– Vi spillede den bedste time, vi har gjort i 11-mands tiden, mens den sidste halve time var uacceptabel, lyder det således fra SIF-træner Nicolaj Bækgaard.

I den første time var SIF’erne dygtige centralt i banen og spillede sig ud af Viborgs pres gang på gang. Der var chancer til begge hold og selvom SIF var bagud 2-1 efter de første to halvlege, så stod drengene med god fornemmelse målt på spil og chancer.

Den fornemmelse blev dog ødelagt i den sidste halvleg.

– Jeg tror ikke, at vi vandt en nærkamp i den sidste halvleg, og vi gav alt for let mål væk. Skidt dag på værdierne, specielt da vi var lidt trætte i sidste halvleg. Teknisk og taktisk løftede vi os fra sidste weekend, så det var ikke så ringe,  som resultatet kunne antyde, siger U13-træneren videre.