3. april 2018

U13 knuste Herning med 7-0

U13 knuste Herning med 7-0

En god præstation af SIF’s U13-drenge sikrede en stor-sejr i Herning mandag.

Efter en indsats under niveau i sidste weekend mod Ikast, var målet for SIF’s U13-drenge den gode præstation mod Herning Fremad mandag formiddag. Det lykkedes fra start til slut, og drengene leverede god fodbold i både pres og opbygningsspil – og vandt en knusende sejr på 7-0 efter 3-0 ved pausen.

– Specielt opbygningsspillet har haft stor fokus på det sidste, hvor drengene har rykket sig i kombinationsspillet, og det fik vi også på banen i går. Herning kom til enkelte chancer, men disciplineret returløb, og en god målmandspræstation, gjorde at vi kunne holde buret rent, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard om kampen

I offensiven skabte SIF mange chancer, og alle fik bidraget i afslutningsspillet, samtidig med at restforsvaret viste format selv om de var fysisk overmatchet.

– Alt i alt en god præstation fra alle, hvor Malthe Wallin, Mathias Nedergaard og Tobias Sørensen leverede et ekstra højt niveau, og Gustav Balle tog titlen som den bedste.

SIF’s U13-drenge spiller igen lørdag, hvor det gælder en træningskamp mod Kjellerups U14-hold. Kampen spilles på JYSK park kl. 15.30. Næste tællende kamp er onsdag, den 11. april, også hjemme på JYSK park mod TRIF fra Djursland.

Kampen i tal:
U13 drenge liga 2, 3. runde, mandag 2. april kl. 10.00 på Herning Fremads kunstgræsbane:
Herning Fremad – Silkeborg IF 0-7 (0-3)
Målscorer for SIF: Victor Sinnerup (3), Oskar Steincke, Gustav Balle, Simon Andersen og Mathias Nedergaard.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen