20. marts 2018

U13 i total kontrol

U13 i total kontrol

Første turneringskamp for SIF’s U13-hold udløste en knusende sejr på 12-1 over Galten.

Der var ingen slinger i valsen for SIF’s U13-drenge, der i forårets første turneringskamp vandt 12-1 over Galten på udebane. Galten kom foran 1-0, men herefter var SIF i total kontrol.

– Vi ser gode ud med bolden, men forsømmer at spille frem i for mange tilfælde. Vi skal have udviklet et mere offensivt mindset, når vi har bolden, så vi kan få output på de dybe løb, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard, der også hæfter sig ved, at de gange, SIF udnyttede pladsen i mellemrummet, blev det farligt.

Galten stod kompakt, men SIF var god i kombinationsspillet.

– Vi er fra land med en sejr, og drengene viste gode kommunikative evner i 2. halvleg, hvor vi var gode til at vejlede hinanden, lyder det fra Nicolaj Bækgaard, der fremhæver Rasmus Andersen og Oskar Steincke som SIF’s bedste.

Næste opgave for U13 er på lørdag, hvor Ikast kommer på besøg på Søholt. Kampen har kickoff kl. 10.00 på kunstgræsbanen.

Kampen i tal:
U13 drenge Liga 2, 1. runde, søndag 18. marts kl. 15.30 på Klank Kunstgræsbane, Galten:
Galten FS – Silkeborg IF 1-12 (1-3)
Målscorere for SIF: Gustav Balle (3), Rasmus Andersen (2), Victor Sinnerup (2), Nicklas Eriksen, Mathias Broman, Oskar Steincke, Marius Nielsen, Sander Kristensen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen