29. oktober 2018

U13: Højt at flyve, dybt at falde

U13: Højt at flyve, dybt at falde

Efter torsdagens sejr over Hinnerup fik SIF’s U13 drenge ørerne i maskinen i Horsens lørdag og tabte 2-7.

SIF’s U13-drenge kom i den grad ned på jorden igen efter at have høstet point i de seneste to kampe og så sent som i torsdags vandt 5-2 over Hinnerup. Lørdag eftermiddag blev det til en lussing på 2-7 til Horsens fS.

– Højt at flyve, dybt at falde. Vi satte ikke meget sammen i dag og blev tromlet på løb og indsats. Vi får ikke vores kanter ind i banen med bolden og bliver for stationære på vores positioner, så bolden var hurtigt væk, når vi kom på deres banehalvdel, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard om lørdagens indsats og fortsætter:

– Generelt havde vi for mange boldflyttere til at kunne matche Horsens, som lukkede os ned ved at mandsopdække os. Den slags hold skal vi også lære at spille mod, men i dag bevæger vi os alt for lidt til at kunne det. Vi har et fint fundament i vores bag- til opbygningsspil, så vi er godt på vej i den rigtige retning, selvom nederlaget og præstationen er hård at sluge, fortsætter Bækgaard, der fremhæver Sebastian Bruun Laustsen som holdets bedste.

Allerede tirsdag skal U13-holdet i kamp igen. Her kommer Thisted på besøg på Søholt med kampstart på kunstgræsbanen kl. 18.30.

Kampen i tal:
U13 Liga 1A, 5. runde, 2. halvdel, lørdag 27. oktober kl. 12.45 på kunstgræsbane 2, Forum Horsens:
Horsens fS – Silkeborg IF 7-2 (4-2)
Mål for SIF: Marcus Vedel Eriksen (2).

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen