13. juni 2019

U13: Hård modstand i Tyskland

U13: Hård modstand i Tyskland

10 blitz-kampe på to dage gav U13 masser af værdifuld erfaring ved ungdomsturnering i Tyskland.

SIF’s U13-drenge var i Pinsen til en ungdomsturnering i Tyskland, og det lærte de yngste SIF-talenter en hel del af. Der var tale om såkaldte blitz-kampe af 20 minutters varighed, og dem blev det til ialt 10 af Pinselørdag og -søndag. Efter fire nederlag og en enkelt sejr lørdag i puljekampene, var SIF kvalificeret til afsluttende kampe i den såkaldte bronze-runde, hvor SIF-drengene gik hele vejen til finalen, hvor det blev 0-2 nederlag til svenske Djursholm.

–  Generelt var det en lærerig tur for vores drenge, som fik vist vores stil frem ved at være mest på bolden i 9 ud af 10 kampe. Nu handler det om at bygge på, så vi også kan være bedst med bolden. Vores modstandere kom for at vinde, og det var god læring for os, da vores stil også gerne skulle kaste point og sejre af sig på sigt, opsummerer U13-træner Nicolaj Bækgaard de to dages fodbold-oplevelser.

Kampene i tekst og tal som Nicolaj Bækgaard så dem:

Puljekampe, pulje 2, lørdag:
SIF – Twente 0-3
Vi var overmatchet af et teknisk stærkt hold, som ikke gav os meget tid på bolden. Drengene holdt sig til stilen, men måtte erkende at modstanderen pt. var et niveau over os.

SIF – SV Pfefferwerk Berlin 0-1
En kamp vi styrede fra start til slut, men vi manglende kvalitet på den sidste tredjedel, og så kostede en personlig fejl et nederlag.

SIF – Kickers Offenbach 0-3
Vi var overmatchet fysisk, selvom boldomgangen på holdet var fornuftig, men primært på egen bane halvdel. Nederlaget kunne have været større.

SIF – SC Hemmingen 3-0 – Mål: Elias Kruse, Sebastian Mikkelsen og Julius Høgsted Nielsen.
Knap så god modstander, som vi fik tid og plads mod, og derfor satte vi også god fodbold sammen.

SIF – Zabkovia Zabki 0-2
Endnu en kamp hvor vi var spilstyrende, men polakkerne straffede os på direkte spil, samtidig med at vi ikke formåede at skabe nævneværdige chancer.

Bronzerunden søndag:
SIF – TB Hilligsfeld 2-1 – Mål: Marcus Vedel Eriksen og Simon Bønneland Thanning.
Ikke den bedste kamp, selvom vi var spilstyrende. Vi lavede for mange tekniske fejl, og det blev aldrig kønt.

SIF – Niedersachsen Döhren (3) 8-0 – Sebastian Mikkelsen (4), Bertram Binggeli (2), Marcus Vedel Eriksen og Malthe Boris Tagmos.
Resultaten lyver ikke. Vi dominerede og gjorde det inden for vores rammer, så et godt boost til drengene ift. resultat og præstation.

Kvartfinale:
SIF – Niedersachsen Döhren (2) 3-0 – Marcus Vedel Eriksen, Sebastian Mikkelsen og Simon Bønneland Thanning.
Lidt bedre modstander end forrige kamp, men ikke nævneværdig modstand. Ok præstation, men for lavt teknisk niveau.

Semifinale:
SIF – SC Göttingen 0-0 (3-1 efter str.)
Vi var spilstyrende, men evnede ikke at bryde en kompakt defensiv op, og måtte derfor i straffekonkurrence. Godt billede på at vores stil er udfordrende for drengene, når modstanderen står kompakt, så det var god læring.

Finale:
FC Djursholm 0-2
Et kompakt svensk hold med nogle hurtige folk fremme. Vi var ikke i nærheden af at vinde, men kan tage en markant overvægt i boldbesiddelse med fra kampen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen