6. april 2021

U13: Endnu et nederlag i testkamp

I den sidste test inden forårspremiere lørdag tabte SIF’s U13-hold 3-4 i Randers. 

SIF’s U13 Liga-hold har i de seneste uger været i fuld gang med forberedelserne til forårs-sæsonen, og Skærtorsdag fik drengene endnu en kamp i benene, men for tredje gang lykkedes det ikke at hente en sejr, selvom både vilje og i perioder spillet denne gang var til stede. Randers vandt testkampen med 4-3.

SIF indledte kampen med flere flotte opspil overfor et højt omend ukoordineret Randers-pres, hvor SIF’erne ofte blev retvendte på midten af banen.

– Desværre blev den forholdvis gode start ødelagt af en foræring, som gav Randers selvtillid og os det modsatte. Det ødelagde billedet lidt, selvom der stadig var rigtig gode sekvenser og en flot reducering. Det gjorde at vi gik til pause med en god fornemmelse, siger U13-assistent Peter Nielsen.

Den gode fornemmelse tog drengene med sig ind til 2. halvleg, hvor SIF var dominerende i store perioder med flere gode opspil og pres.

– Begge dele gav mål, men desværre resulterede det ikke i en sejr. Nogle spillere tager for lange pauser og involverer sig ikke konstant nok, og så bliver vi lidt overmatchet i af et hold, der havde fokus på netop det, siger Peter Nielsen.

SIF har turneringspremiere lørdag i Odense, hvor Sanderum BK/BBB tager imod med kampstart kl. 11.00.

Kampen i tal:
U13 Liga, testkamp, torsdag 1. april ved Randers Stadion:
Randers Freja FC – Silkeborg IF 4-3 (3-1)
Mål for SIF: William Faber, Jibril Dezkam, Noah Munkholm

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen