12. november 2018

U13 delte gaver ud i Skive

U13 delte gaver ud i Skive

Det blev til nederlag på 0-4 for SIF’s U13-drenge, der lørdag var i Skive. Træneren tager ansvaret.

I efterårets sidste turneringskamp led SIF’s U13-drenge et nederlag, der kunne mærkes. Ude mod Skive blev det 0-4, og bagefter tog træner Nicolaj Bækgaard ansvaret for lussingen.

– Træls resultat, og vi giver store gaver ved tre af deres mål. Det må jeg tage ansvaret for, for i oplægget havde vi lagt stor fokus på det relationelle, og at vi skulle turde at spille i lange perioder, så vi kunne sætte et intensivt pres ind, når vi mistede bolden. Det må vi erkende at vi ikke var dygtige nok til individuelt eller som hold, og derfor kunne vi ikke matche vores modstanders fysik, konkluderer Nicolaj Bækgaard.

Han glædede sig dog over at drengene forsøgte, men de blev overmatchet på vilje.

– Vi skal kunne sætte flere pasninger sammen mellem modstanderens kæder, hvis vi skal skabe flere chancer, og når det ikke lykkedes, så blev det som i kampen mod Skive, hvor vores målmand reddede os i mange situationer, siger Nicolaj Bækgaard og fremhæver Marcus Vedel Eriksen som SIF’s bedste.

Selv om det var sidste kamp i turneringen, er efteråret ikke slut for U13-drengene endnu. Sidste 8-mands kamp bliver næste weekends opgør i DBU Jylland Pokalen mod Viborg. Den kamp spilles søndag kl. 12.30 på Søholt.

Kampen i tal:
U13 Liga 1A, 2. halvdel, 7. runde, lørdag 10. november kl. 11.15 på Egeris Kunstgræsbane i Skive:
Skive IK – Silkeborg IF 4-0 (2-0)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen