22. januar 2018

U13: 3-3 over tre halvlege

U13: 3-3 over tre halvlege

Årets første træningskamp for SIF’s U13-hold sluttede 3-3 mod Esbjerg.

SIF’s U13-drenge øver sig i øjeblikket på at spille på stor bane. Søndagens træningskamp mod Esbjerg, der sluttede 3-3, blev således afviklet over tre halvlege af 25 minutter, og SIF blev gradvist bedre, som kampen skred frem.

– Det blev en rodet kamp, hvor vi har svært ved at sætte spillet sammen. Presset sad der ikke i de første to halvlege, hvor vi ikke investerer nok, og Esbjerg havde ikke de store udfordringer med at spille forbi os, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard.

SIF fik efterhånden spillet sig mere ind i kampen, men var fortsat udfordret i bagspillet. Det lykkedes for sjældent at spille sig frem til chancer og optræ til chancer, og når det skete, var beslutningerne ikke gode.

– I 3. halvleg får vi vendt kampen og leverer et godt pres halvlegen igennem. Vi løfter os også med bolden og viser gode prøver på konbinationsspil, som kaster lidt chancer af sig. Det er positivt, at mange løfter niveauet, men vi skal stadig være mere “på” i kampene, og der er for mange, der løber for få meter, og det gør det svært at fastholde bolden i længere tid ad gangen, opsummerer Nicolaj Bækgaard.

SIF’s tre mål blev scoret af Gustav Balle, Rasmus Andersen og Alexander Priesborg Madsen. Bedst hos SIF var Simon Andersen og Gustav Balle.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen