10. oktober 2022

Turen går til Bukarest

På torsdag spiller Silkeborg IF mod FCSB i Bukarest, og hermed følger lidt info til de medrejsende SIF-fans.

Billetkøb
Til kampen i Bukarest skal der købes billet direkte på stadion ved billethuset i Coubertin Street. Se det på Google Maps streetview her. Prisen er 50 lei, hvilket svarer til knap 10 €. Billethuset vil være åbent fra 18.00-22.00 (lokal tid) på kampdagen. Der er plads til 2.600 tilskuere i udebaneafsnittet. I billethuset kan der kun betales med rumænske kontanter til en pris af 50 lei. Det er dog også muligt at købe billetter online via dette link frem til klokken 22.

– Vælg engelsk version ved at klikke ”EN” i højre hjørne
– Vælg ”Other nationality”
– Vælg antal billetter og klik på ticket category ”PELUZA 1 INEL 3”
– Vælg sæder (kun udebaneafsnittet er muligt at vælge)
– Udfyld formularen med navn, adresse og mailadresse (ud for ”ID Number” skriv ”1234”)
– Klik på ”I have read the terms and conditions and agreed”
– betal med dit kort (payment operator payu.ro)

Billetterne sendes herefter på den oplyste mailadresse og kan scannes ved indgangen – tag evt et screenshot af billetten/billetterne på forhånd.

Transport
Lufthavnen i Bukarest er placeret ca. 15 kilometer uden for centrum. Fra lufthavnen kører bus nr. 783 ind til centrum, ligesom der også kører taxier. For at køre med offentlig transport, kan man købe et ‘Activ’ eller ‘Multiple’ rejsekort (EUR 0.80) ved alle STB-kiosker og herefter fylde penge på kortet. Man kan fylde enten fylde et beløb op svarende til det antal rejser, man skal bruge, eller fylde kortet op med et 24-timers, 72-timers eller 7-dages rejsepas. ‘Activ’-kortet kan bruges af én person, ‘Multiple’-kortet kan bruges af flere personer.

Mødested
Mojo Music Club danner ramme om det officielle mødested for SIF-fans i Bukarest. Et fælles mødetidspunkt er sat til kl. 15.00 – på baren er folk under 18 også velkomne. Baren er lokaliseret i den gamle bydel, hvor der også er mange muligheder for at finde spisesteder (det er ikke muligt at købe mad i baren, men det er tilladt at medbringe mad).

Der vil være fælles afgang fra baren mod stadion ca. kl. 20.00. Dette vil foregå med bus, hvor linje 90 kører til og fra stadion. Stoppestedet, som benyttes ved afgang fra baren, ligger på Bulevardul Regina Elisabeta 3. Stoppestedet ved stadion ligger lige foran udebaneafsnittet og billethuset på Bulevardul Pierre de Coubertin. Rumænsk politi opfordrer til IKKE at tage undergrunden ud til stadion inden kampen, da den nærmeste togstation fra stadion på kampdagen kun er for hjemmefans!

Hoteller
Der findes mange centrale overnatningssteder til en overkommelig pris i Bukarest. Disse kan bookes via de klassiske bookingsider såsom hotels.com, booking.com osv.

Valuta
Den rumænske valuta er Leu. 1 Leu svarer til ca. 1,50 danske kroner. Ønsker man at hæve penge i Bukarest, kan dette gøres ved de fleste banker i byen. Fra lokal side er vi blevet gjort opmærksomme på, at visse hæveautomater, som ikke er bankassocieret, kan kræve en del i vekselgebyr. De fleste steder i Bukarest er det dog også muligt at betale med kort.

Vi ønsker alle medrejsende SIF-fans en rigtig god tur til Bukarest!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen