21. juli 2022

Truppen til FCM-SIF

Silkeborg IFs cheftræner Kent Nielsen har udtaget 20 spillere til fredagens kamp mod FC Midtjylland i Vestjylland. Nicolai Vallys er klar igen efter sit fravær i premiererunden.

3F Superligaen, 2. spillerunde – fredag den 22. juli 2022 kl. 19.00 på MCH Arena
Football Club Midtjylland – Silkeborg IF
Køb billet til kampen her: https://billetsalg.fcm.dk/Stadium/Index?eventId=1033 (Afsnit U)
Tag med fanbusserne: https://sifosis.safeticket.dk/…/Bustur_til_FCM_med_billet

I sidste sæson lykkedes det ikke Silkeborg IF at tage point imod FC Midtjylland fra Vestjylland i de fire 3F Superliga-kampe. Det skulle fredagens opgør meget gerne lave om på, og cheftræner Kent Nielsen har til opgaven udtaget 20 spillere. I forhold til sidste uge træder Nicolai Vallys og Alexander Busch igen ind i truppen efter mindre skader.

– Vi har ikke meget hjælp at hente i statistikkerne, for vi har traditionelt haft det meget svært imod dem. Vi har høje ambitioner på spillets vegne – vi tager chancer og er kompromisløse, og det kan man risikere at blive straffet for mod et hold som FCM med deres mange dygtige individualister, og det skete også flere gange i sidste sæson. De kommer med masser af fart og fysik, og der er ingen tvivl om, at vi skal lykkes på mange parametre for at få noget med hjem i morgen. Men det tror vi selvfølgelig fuldt og fast på, at vi kan, hvis vi lykkes med at ramme vores spil, og får vi kampen over på vores præmisser, kan vi drille dem, siger cheftræner Kent Nielsen.

Truppen til kampen:
Nicolai Larsen
Oscar Hedvall
Joel Felix
Oliver Sonne
Alexander Busch
Rasmus Carstensen
Tobias Salquist
Lukas Engel
Pelle Mattsson
Mads Kaalund
Mark Brink
Stefán Teitur Thórdarson
Nicolai Vallys
Anders Klynge
Andreas Oggesen
Robert Gojani
Sebastian Jørgensen
Søren Tengstedt
Frederik Carstensen
Nicklas Helenius

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen