30. juli 2022

Truppen til Brøndby-braget

Silkeborg IFs cheftræner Kent Nielsen har udtaget 21 spillere til søndagens brag mod Brøndby, hvoraf en enkelt sies fra inden kampstart. Lukas Klitten er med for første gang.

3F Superligaen, 3. spillerunde – søndag den 31. juli 2022 kl. 18.00 på JYSK park
Silkeborg IF – Brøndby IF
Køb billet til kampen her: https://billet.silkeborgif.com/

Husk fanzonen fra kl. 16.00: https://www.silkeborgif.com/stor-fanzone-til-foerste-hjemmekamp/

– Det bliver rigtig fedt endelig at spille på JYSK park igen efter en sommeropstart fulgt af to udekampe. Vi er kommet godt i gang med den nye sæson med fire point i de to udekampe, men det er selvfølgelig ekstra særligt at spille foran vores egne fans, som gennem hele sidste sæson satte nye standarder. Holdet og publikum fandt en flot symbiose, hvor vi virkelig hjalp hinanden, og lad os endelig fortsætte de takter på tribunerne. Jeg håber, at vi vil få en massiv opbakning igen imod Brøndby, for det får vi også brug for, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– Det bliver spændende igen at skulle testes mod en af de helt store klubber – lige som sidste fredag – og det bliver uden tvivl en vanskelig opgave mod Brøndby. De har spillet to kampe med enorm energi, fart, aggressivitet og struktur, og det bliver en mundfuld at håndtere. De har optrådt med et forholdsvist ungt hold med spændende spillere, der har vist sig godt frem, og vi kommer til at skulle forholde os til deres pres, genpres og omstillinger, som er nogle af de discipliner, de virkelig mestrer. Vi skal undgå alt for mange kapløb og finde de rigtige løsninger i begge ender. Og det tror vi selvfølgelig også på, at vi kan. Vi glæder os rigtig meget til kampen, slutter cheftræneren.

Han har udtaget nedenstående trup til opgøret. Robert Gojani og André Calisir sidder over med mindre skader, mens Oscar Fuglsang, Gustav Dahl, Alexander Lind og Niclas Holm Pedersen er ude i længere tid.

Nicolai Larsen
Oscar Hedvall
Joel Felix
Oliver Sonne
Alexander Busch
Rasmus Carstensen
Lukas Klitten
Tobias Salquist
Lukas Engel
Pelle Mattsson
Mads Kaalund
Mark Brink
Stefán Teitur Thórdarson
Nicolai Vallys
Anders Dahl
Anders Klynge
Andreas Oggesen
Sebastian Jørgensen
Søren Tengstedt
Frederik Carstensen
Nicklas Helenius

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen