26. juli 2022

Stor fanzone til første hjemmekamp

Der er happy ½ hour, fødselsdagskage, musik og god stemning i fanzonen inden søndagens brag mod Brøndby, som spilles præcist på 5 års-fødselsdagen for JYSK parks indvielse.

Søndag slår vi atter dørene op til fodbold på JYSK Park, når vi kl. 18.00 tager imod gæsterne fra Brøndby IF. Og lige som vi håber på en fest på banen, er der lagt op til en rigtig hyggelig optakt til den store kamp.

Fanzonen åbner klokken 16.00, hvilket også er gældende for SIF-shoppen (og rygterne går på, at spillertrøjerne er tilbage i alle størrelser).

I fanzonen vil vi fejre JYSK parks 5 års-fødselsdag med dertilhørende fødselsdagskage til de første 100 (sponsoreret af Rema 1000 i Sejs), så kom tidligt og tag del i festen. Der vil ligeledes være Happy ½ Hour med fadøl til kun 25 kr. i den første halve time.

 

Der vil være musik og masser af god stemning, og der kommer besøg af maskotten Theis, der medbringer ansigtsmaling og McDonald’s gavekort til de hurtigste. I samarbejde med Winther Sport & Fritid stilles der aktiviteter som bordfodbold og panna-bane op, og der er lidt godt til ganen fra den populære Rullende Pølsemand.

Så alt i alt er der masser af gode grunde til at komme tidligt på Jysk Park til søndagens hjemmebanepremiere – vi ses til en kæmpe fodbold- og fødselsdagsfest på Danmarks smukkeste fodboldstadion!

Få billet til kampen eller køb sæsonkort/abonnement her: https://billet.silkeborgif.com/

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen