15. april 2018

Truppen mod Hobro

Truppen mod Hobro

Kun sejren tæller, når SIF mandag aften møder Hobro på DS Arena. Peter Sørensen udtog efter træningen lørdag sin trup til kampen.

For anden gang indenfor en måned tager SIF til Hobro. Den 10. marts blev det 1-1 i grundspillets næstsidste runde, men denne gang skal det meget gerne blive til sejr for SIF. Situationen i  gruppespillets pulje 1 er sådan, at SIF har syv point op til Hobro, så skal Thomas Thomasbergs mandskab indhentes, kræver det sejr både mandag aften på DS Arena og torsdag på JYSK park. Kampene mod Hobro kan dermed ses som en direkte duel om andenpladsen, der giver playoff om en europæisk plads, mens tredjepladsen, som SIF er placeret på lige nu, giver nervepirrende playoff om at undgå nedrykning..

Peter Sørensen havde sin trup igennem den sidste træning søndag formiddag og udtog derpå sine spillere til mandagens opgave. Ibrahim Moro og Casper Sloth er med igen efter udstået karantæne i Århus for en uge siden.

Truppen til kampen mod Hobro ser således ud:

1. Thomas Nørgaard
2. Sammy Skytte
4. Simon Jakobsen
6. Jens Martin Gammelby
9. Gustaf Nilsson
10. Davit Skhirtladze
13. Mikkel Vendelbo
14. Dennis Flinta
16. Peter Friis Jensen
17. Casper Sloth
18. Ibrahim Moro
19. Magnus Mattsson
20. Marc Rochester Sørensen
23. Jeppe Okkels
24. Jeppe Gertsen
25. Gregor Sikosek
26. Mate Vatsadze
28. Tobias Salquist
93. Vladimir Rodic

Der skal sorteres en spiller fra før kampstart. Stephan Petersen, Mads Emil Madsen, Valance Nambishi, Gustav Dahl og Mikkel Cramer deltog alle i lørdagens træning i fuldt omfang. Alex døjer stadig med en lårskade og er i øjeblikket ikke til disposition for træner-teamet.

Kampen på på DS Arena fløjtes i gang mandag kl. 19.00.

Billetter til udebaneafsnittet koster kun 50 kr. og kan købes her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen