15. april 2018

Rodic: Forventer hård modstand på svær bane

Rodic: Forventer hård modstand på svær bane

Vladimir Rodic og Silkeborg IF skal vinde i morgen på udebane mod Hobro for at holde liv i håbet om at undgå nedrykningsplayoff-kampene. Det faktum har betydning for SIFs tilgang til kampen, fortæller kantspilleren.

Det er ved at være sidste udkald for Silkeborg IF, hvis holdet skal undgå nedrykningsplayoff-kampene i denne sæson. Kravet er en sejr over Hobro, som omvendt kan sikre sig overlevelse med en sejr over SIF.

– Vi skal vinde kampen, for stadig at bevare chancen for andenpladsen i gruppen. Så jeg tror, at alle er klar over, hvad vi skal gøre i morgen. Vi har forberedt os på det, og vi går efter tre point, fortæller Vladimir Rodic, som uden at ville afsløre alt for meget også tror, at det faktum, at det er en “vind eller forsvind”-kamp for SIF får indflydelse på, hvordan holdet fra Søholt griber kampen an.

– Ja, det tror jeg. For som du siger, så skal vi vinde den kamp, fortæller Rodic, som i sidste indbyrdes opgør mod Hobro scorede SIFs enlige mål i 1-1 kampen. En bedrift som den 24-årige montenegriner gerne vil gentage.

– Ja, hvorfor ikke? Jeg arbejder hårdt på at komme tilbage i topform, og jeg føler mig frisk til kampen, så jeg håber på at kunne gøre det igen, lyder det fra kantspilleren, som indtil nu i sin korte SIF-karriere har leveret fire mål og tre assist.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen