20. november 2021

Truppen mod FCN er udtaget

SIFs cheftræner Kent Nielsen har udtaget 19 spillere til søndagens udekamp i Farum. Robert Gojani er blandt de udvalgte fra Søhøjlandets Helte.

3F Superligaen, 16. runde – søndag den 21. november 2021 klokken 14.00 på Right To Dream Park
FC Nordsjælland – Silkeborg IF
Sendes live på TV3 Sport

Billetsalg på https://billet.fcn.dk – udebaneafsnittet er er på ”Farum Fjernvarme Tribunen” (B-Tribunen)

Søndag klokken 14.00 venter FC Nordsjælland i Farum i 3F Superligaens 16. spillerunde i sæsonens anden El Plàstico, og cheftræner Kent Nielsen har forventninger om en livlig omgang.

– Det kan sagtens gå hen at blive rigtig livligt og underholdende – forhåbentlig kun i den ene ende. Sidste gang mod FC Nordsjælland forpagtede vi en god del af skarpheden og straffede dem prompte, men resultatet 4-1 var nok lidt misvisende – og vi ved, at vi søndag helt sikkert bliver udfordret på især deres fart og individuelle kompetencer, så vi skal have hurtigløberskoene med. Det bliver en kamp om hvem af de to hold, der kan dominere bedst på bolden, forudser cheftræner Kent Nielsen og fortsætter.

– Landskampspausen har bekommet os vel, og vi har mange spillere, der har gjort sig fortjent til en startplads. Vores landsholdsspillere er kommet godt hjem, og Sebastian Jørgensen er også blevet klar igen oven på sin skade, så holdet ser godt ud, og vi går forventningsfulde ind til kampen. Jeg hører, at der igen vil være en god portion medrejsende fans på lægterne, og det glæder vi os til. Der har været rigtig flot support også på udebanerne her i efteråret, og det betyder rigtig meget for os – støtten giver ekstra energi til holdet og gør en forskel, fastslår Kent Nielsen.

Cheftræneren udtog efter lørdagens formiddagstræning følgende spillere til kampen:

Nicolai Larsen
Stan van Bladeren
André Calisir
Joel Felix
Tobias Salquist
Oliver Sonne
Rasmus Carstensen
Stefán Teitur Thórdarson
Mark Brink
Anders Klynge
Andreas Oggesen
Nicklas Røjkjær
Gustav Marcussen
Robert Gojani
Sebastian Jørgensen
Søren Tengstedt
Nicolai Vallys
Frederik Carstensen
Nicklas Helenius

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen