25. november 2021

Truppen mod AGF

SIFs cheftræner Kent Nielsen glæder sig gevaldigt til fredagens udekamp i Aarhus, hvor han forventer en enormt spændende kamp med masser af gang i den.

3F Superligaen, 17. runde – fredag den 26. november 2021 klokken 19.00 på Ceres Park
Aarhus Gymnastik Forening – Silkeborg IF
Billetsalg på https://shop.agf.dk/kampe/agfsif – udebaneafsnittet er er på D5 og D6. Der kan også købes billet i døren, men her pålægges et gebyr på 20,- pr. billet.
OBS: Gyldigt Corona-pas skal fremvises ved indgangen.
Øvrig information på https://www.agf.dk/udebanefans/

Årets sidste Superliga-kamp står for døren fredag aften i Aarhus, hvor Silkeborg IF skal forsøge at gentage det seneste besøg på Ceres Park, som gav en mindeværdig 4-3 sejr. Samlet set har de to mandskaber mødt hinanden i hele 68 Superliga-kampe, og her har SIF vundet præcis halvdelen – altså lige så mange, som der er blevet uafgjort og nederlag tilsammen med en total statistik på 34 sejre, 16 uafgjorte og 18 nederlag. Seneste indbyrdes opgør var den 20. september på JYSK park, hvor gæsterne trak det længste strå med en 2-0 sejr i en kamp, der kunne være tippet begge veje. Og SIFs cheftræner Kent Nielsen glæder sig til opgøret mod de østjyske lokalrivaler.

– Vi glæder os til at sætte punktum for et helt fantastisk kalenderår – og når nu det er på udebane, kunne vi næsten ikke forestille os en bedre scene at skulle gøre dét på. Kampene mod AGF er noget helt særligt, og vi ønsker inderligt at slutte året af med manér og et godt resultat i Århus. Vi ved, at det bliver en vanskelig opgave, for AGF kommer med stor power, aggressivitet og en god stime i ryggen – men omvendt tror vi også på, at vi kan gøre det svært for dem, hvis vi lykkes med at flytte både bold og hinanden godt rundt på banen. Det bliver enormt spændende og kommer til at kræve energi, substans og kvalitet, og vi føler os rigtig godt rustet til opgaven. Jeg er sikker på, at der bliver masser af gang i den, og vi glæder os til at spille en stor kamp i en stor ramme, hvor vi også ser frem til at se og få hjælp af mange røde i udebaneafsnittet, siger Kent Nielsen.

Cheftræneren udtog efter torsdagens formiddagstræning følgende spillere til kampen:

Nicolai Larsen
Stan van Bladeren
André Calisir
Joel Felix
Tobias Salquist
Oliver Sonne
Rasmus Carstensen
Stefán Teitur Thórdarson
Mark Brink
Anders Klynge
Andreas Oggesen
Nicklas Røjkjær
Gustav Marcussen
Robert Gojani
Sebastian Jørgensen
Søren Tengstedt
Nicolai Vallys
Frederik Carstensen
Nicklas Helenius

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen