15. oktober 2020

Tre landsholds-profiler er tilbage hos SIF

Frederik Alves Ibsen, Rasmus Carstensen og Alexander Lind er alle tilbage i SIF-truppen, når 1. division genoptages med udekamp i Hvidovre fredag aften.

Med to U21-landsholdsspillere, Rasmus Carstensen og Frederik Alves Ibsen, og en U19-landsholdsspiller, Alexander Lind, tilbage efter opgaver i nationens tjeneste, er SIF tilbage for fuld styrke, når det gælder udekampen i 1. division i Hvidovre fredag aften.

Efter torsdagens træning på JYSK park udtog cheftræner Kent Nielsen sin trup til kampen, der spilles kl. 18.30 på Hvidovre Stadion, eller Pro Ventilation Arena, som anlægget hedder i dag.

Truppen på 18 spillere ser således ud:

1. Oscar Hedvall
2. Rasmus Carstensen
4. Joel Felix
5. Svenn Crone
8. Stefán Teitur Thórdarson
9. Alexander Lind
10. Magnus Mattsson
11. Emil Holten
14. Mark Brink
16. Stan van Bladeren
17. Mads Kaalund
21. Anders Klynge
22. Valance Nambishi
23. Nicklas Røjkjær
24. Jeppe Spliid Gertsen
25. Anders Hagelskjær
27. Sebastian Jørgensen
32. Frederik Alves Ibsen

I forhold til pokalkampen i Esbjerg for en uge siden glider Oscar Fuglsang, Niclas Holm Pedersen og Pelle Mattsson ud. De spiller alle med U19-holdet lørdag i Esbjerg. Også Gustav Dahl glider ud.

Nicolai Vallys, der fik comeback med en halvleg i reservekampen i Randers i mandags, sidder over, mens Wessam Abou Ali, Anders Dahl, Anders Sønderby og Milan Massop genoptræner efter skader.

Kampen kan streames på Viaplay. Det kræver download af Viaplay app’en og dernæst abonnement på sportspakken. Se mere her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen