10. marts 2023

Trainee-kontrakt til Boesen

Silkeborg IF har lavet en trainee-kontrakt med U19-spilleren Oskar Boesen, som i den seneste tid har vist sig frem i vinterens testkampe og på førsteholdets træningslejr.

Oskar Boesen har gennemgået en fornem udvikling, efter at han sidste sommer skiftede til Silkeborg IFs ungdomssektor. Det er nu blevet belønnet med en trainee-kontrakt for den lovende offensivspiller, som er opvokset i Spanien og har fået sin første fodboldopdragelse i Valencia CF.

– Oskar Boesen er en spændende spiller, som er teknisk dygtig og boldfast, og han er stærk i sine relationer med de andre spillere. På den måde passer han rigtig godt ind i SIFs spillestil. Han har desuden gode visioner og idéer på den sidste del af banen og kommer godt rundt på banen, så det er glædeligt, at vi nu kan fortsætte den positive udvikling sammen, siger SIFs talentchef, Peter ”PC” Hansen.

Oskar Boesen har danske forældre, men er født i Spanien, hvor han boede i sine første 15 år. Herefter tog han på et efterskoleophold i Brøndby og spillede for Hvidovre IF, hvorfra han sidste sommer kom til Silkeborg IF. Han er blot 17 år, men nåede allerede i efterårssæsonen at vise sig så godt frem på SIFs U19 Liga-hold, at han i løbet af vinteropstarten fik spilletid i Superliga-holdets træninger og testkampe og også deltog i træningslejren i det sydspanske, hvor han også fik spilletid.

– Det er gået stærkt, siden jeg skiftede til det gode udviklingsmiljø i Silkeborg IF, og jeg er selvfølgelig både glad for og stolt af, at jeg nu er kommet på en trainee-kontrakt. Det har været fedt at snuse til det højest mulige niveau her i klubben, og på sigt er det selvfølgelig min drøm at slå igennem på førsteholdet, siger Oskar Boesen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen