13. maj 2022

Trainee-aftale med Sebastian Biller

Silkeborg IF har indgået en trainee-aftale med Sebastian Biller Mikkelsen, der huserer på SIFs U17 Liga-hold – og det danske U16-landshold.

Sebastian Biller Mikkelsen – i daglig tale bare ”Biller” – har netop underskrevet en traineeaftale med Silkeborg IF.

– Biller, som vi alle kalder ham, er en teknisk betonet dygtig mellemrumsspiller, som har sine styrker i snævre driblinger og giftige afslutninger. Det har resulteret i en række scoringer på U17-holdet og senest også to mål, da han var afsted med U16 landsholdet. Derfor passer Biller også rigtig godt i den type fodbold vi gerne vil spille – gerne langs græsset, gerne tæt på modstandernes mål – og så score, når man kan, siger talentchef Peter ”PC” Hansen og fortsætter.

– Biller skiftede som 9-årig til SIF og har været med hele vejen over SIF Fodboldskolen, Sølystskolens Talent Team og fra sommer Silkeborg Fodbold College, så han er en rigtig lokal dreng, som vi har mange af – og som vi er stolte af, lyder det fra PC.

Også Sebastian Biller Mikkelsen selv er glad for sin nye aftale.

– Jeg er meget glad for at underskrive en traineeaftale med SIF – det har været et stort mål for mig, så det er dejligt at kunne krydse den af. Nu skal jeg fortsætte min udvikling – jeg synes, at jeg er i det helt rigtige miljø med gode holdkammerater og gode trænere, så jeg håber, at jeg på sigt kan tage skridtet ind på førsteholdet, siger Biller.

Sebastian Biller Mikkelsen kommer fra Hvinningdal og har i sin tidlige barndom spillet i samarbejdsklubben HA85.

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen