21. august 2019

To SIF’ere på måltavlen for U16-landsholdet

Silkeborg IF blev flot repræsenteret, da Jonathan Pank Iversen og Lasse Kaihøj scorede i Danmarks 4-2 sejr over Irland.

Det danske U16-landshold har i de sidste dage været i England, hvor holdet i en miniturnering har mødt England og Irland.

Kampene blev spillet på det engelske forbunds anlæg St. Georges Park.

Søndag mødte holdet værtsnationen. SIF’s Jonathan Pank Iversen var i startopstillingen og fik 59 minutter på banen. Kampen var den første officielle landskamp for årgang 2004. Det endte med et 2-0 nederlag til England.

To dage efter skulle det danske hold i aktion mod Irland. Denne gang startede SIF-angriberen Lasse Kaihøj på banen, mens Jonathan Pank Iversen blev skiftet ind i pausen. Begge SIF’ere kom i løbet af anden halvleg på måltavlen, og var således medvirkende til, at Danmark trak sig sejrsrigt ud med en 4-2 sejr. Herfra skal der lyde et stort tillykke til de to SIF’er med debuten i rødt og hvidt.

Også Asbjørn Bøndergaard skulle have været i aktion, men angriberen måtte melde afbud med en skade.