13. oktober 2022

To pokalsejre i Lyseng

Både Silkeborg IFs U19 og U15-hold sikrede sig i midtugen videre avancement i pokalturneringen med 1-0 sejre over Lyseng IF. William Faber blev matchvinder for U15.

U19: Lyseng IF – Silkeborg IF 0-1 (0-1)
Mål: Frederik Nedergaard

– Vi spillede os videre til 4. runde i pokalturneringen. Kampen blev afviklet på en græsbane, der mere mindede om en mudderbane, og det satte sit præg på kampbilledet. Vi kom foran efter 13 minutter, da vi erobrede bolden højt på banen, brød igennem på siden og Frederik Nedergaard scorede på bagerste stolpe. Selv om vi kom foran, trak Lyseng sig langt ned på egen halvdel, og vi havde meget boldbesiddelse. Vi evnede dog ikke at omsætte overtaget til chancer, og de blev farlige på standarder de sidste 10 minutter. Vi forsvarede os dog godt, og Bastian havde et par gode redninger. Det var fedt at gå videre og godt, at vi også kunne krige kampen hjem, når nu det ikke var muligt at spille, siger U19-cheftræner Jesper Mikkelsen.

 

U15: Lyseng IF – Silkeborg IF 0-1 (0-1)
Mål: William Faber

– Vi spillede os her ligeledes videre i pokalturneringen med en sejr på 1-0 over Lyseng. Vi dominerede med bolden, men havde i 1. halvleg lidt udfordringer med at spille os igennem en kompakt modstander, og derfor var det naturligt, at målet kom på en afslutning fra distancen – et meget flot mål i fjerneste målhjørne. 2. halvleg blev endnu mere i vores favør, og ud over et brændt straffespark missede vi også andre rigtig store chancer. I sidste minuts overtid skabte Lyseng deres største chancer, da vi ikke fik afvist dem på siden og dernæst dækkede dårligt op på et indlæg. Heldigvis reddede Matthew bolden, og så undgik vi en straffesparkskonkurrence, lyder det fra U15-træner Peter Ager.

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen