13. oktober 2022

Den Store Fodbolddag i Efterårsferien 2022!

Traditionen tro afholder Silkeborg IF ”Den Store Fodbolddag i Efterårsferien”, og i 2022 bliver det torsdag den 20. oktober klokken 12.00 til 14.00 på banerne på Søholt.

Hvert år summer det af liv og glade på Søholt, når SIF afholder Den Store Fodbolddag i Efterårsferien med hundredvis af fodboldglade børn. Det bliver helt sikkert også tilfældet i 2022, hvor alle børn mellem 6 og 13 som altid inviteres til at træne og spille med SIFs Superliga-stjerner – og måske kan SIFerne endda også lære lidt tricks af ungerne? Kom og vær med!

Den Store Fodbolddag i Efterårsferien
Torsdag den 20. oktober 2022 klokken 12.00-14.00
På kunstgræsbanerne over for JYSK park på Ansvej 104 i Silkeborg

Det er som altid gratis at deltage – men man skal melde sig til på forhånd på salgmarketing@silkeborgif.com – skriv ”Fodbolddagen” i emnefeltet og skriv navn og alder på det barn, der skal deltage. OBS – man får ingen bekræftelse, men bare rolig – tilmeldingen er noteret!

Når træningen er afsluttet, vil der være mulighed for at få autografer, selfies og lidt at styrke sig ved Café Carlsberg på hjørnet af JYSK park, der er åben fra kl. 12.00-15.00, hvor man kan købe snacks, øl og sodavand.

Der vil være goodie-bags til alle deltagende børn med overraskelser og mulighed for at deltage i en konkurrence – og vand og frugt sponsoreret af REMA1000. Maskotten Theis kigger selvfølgelig også forbi til highfives og selfies.

SIF shoppen er desuden åben fra kl. 12.00-15.00, så der kan købes julegaver og adventsgaver, mens børnene er underholdt af træningen.

Vi glæder os til at se en hel masse fodboldglade børn til Den Store Fodbolddag i Efterårsferien. Forældre, bedsteforældre mv. er selvfølgelig også velkomne – og ja, der vil være kaffe til at holde varmen! Vi ses!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen