4. juni 2019

To nedrykkere og svensk modstander

To nedrykkere og svensk modstander

SIF har optakts-programmet til den nye sæson klar. SIF møder de to nedrykkere fra Superligaen samt svenske Trelleborgs FF.

SIF-spillerne er ved at være færdige med at feste og er taget på en velfortjent ferie efter en lang sæson og oprykning til Superligaen. Torsdag 20. juni møder de ind igen, og de kan se frem til et kort og intenst forberedelses-forløb frem til sæsonstart i weekenden 13.-14. juli.

Op til sæsonstart er der planlagt tre træningskampe. Den første spilles lørdag 29. juni, og modstanderen er den ene nedrykker fra Superligaen, Vejle. Kampen spilles på Vejle Stadion kl. 12.00.

Blot fire dage senere venter den anden nedrykker, Vendsyssel. Den kamp spilles på JYSK park og er programsat til kl. 13.00 onsdag 3. juli. Den sidste kamp inden sæsonpremieren spilles lørdag 6. juli i svenske Trelleborg. Her er der kampstart kl. 15.00 på Trelleborg FF’s hjemmebane, Vångavallen. Trelleborg spiller i denne sæson i den næstbedste svenske række, Superettan, og ligger efter 11 runder af sæsonen på 6. pladsen.

Herefter venter en træningsuge på JYSK park inden sæsonpremieren. Der er desuden lagt en træningskamp mod Skive ind mandag 15. juli, hvor det først og fremmest er reserverne fra superliga-premieren, der får spilletid.

Programmet for den kommende sæson offentliggøres sidst i denne uge.

SIF’s træningskampe:
Lørdag 29. juni kl. 12.00 på Vejle Stadion: Vejle B – Silkeborg IF
Onsdag 3. juli kl. 13.00 på JYSK park: Silkeborg IF – Vendsyssel (gratis adgang)
Lørdag 6. juli kl. 15.00 på Vångavallen: Trelleborgs FF – Silkeborg IF
Mandag 15. juli på JYSK park: Silkeborg IF – Skive IK (reserver)

Se optakts-programmet i sin helhed her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen