16. marts 2021

Tip og vind signeret kunstværk til kr. 2.900,-

KONKURRENCE: Tip på fredagens resultat i kampen mellem SIF og Fremad Amager. Du kan vinde et kunstværk af Maja Lise Engelhardt til en værdi på kr. 2.900,- 

Fredag aften spiller SIF grundspillets sidste kamp. Hjemme på JYSK park tager SIF imod Fremad Amager i en kamp, der for begge holds vedkommende er vigtig. For SIF gælder det om at holde fast i andenpladsen, som blev erobret med 3-0 sejren i Hobro i lørdags, og for Fremad Amager er et godt resultat en forudsætning for at komme med i slutspillet om oprykning. Samtidig skal amagerkanerne have hjælp af Hvidovre, der møder HB Køge.

Der er således meget på spil fredag aften, hvor alle seks kampe i runden spilles samtidig. Herefter er der en kamppause på to uger, inden der tages hul på 10 runders slutspil.

Hvordan ender kampen på fredag på JYSK park? Det er naturligvis det store spørgsmål.

Hvor god er du til at forudsige resultater? Det kan du teste ved at deltage i SIF’s Tip og Vind-konkurrence, hvor det gælder om at forudsige resultatet.

Du deltager ved at klikke her eller på billedet øverst på siden og afgive dit tip i skemaet, der kommer frem.

Tipper du resultatet rigtigt, deltager du lodtrækningen om et signeret og indrammet litografi af Maja Lisa Engelhardt til en værdi af 2.900 kr.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen