12. juli 2023

Tilfreds Kent N: ‘Vi skulle have scoret flere mål’

Kent Nielsen er godt tilfreds med træningskampen mod FC Helsingør, hvor flere fik vist sig godt frem, men chefen savnede dog kynisme foran mål.

Der var masser af positive tendenser, da Silkeborg IF tirsdag eftermiddag vandt 1-0 over FC Helsingør i sommerens tredje testkamp.

Og selvfølgelig er der endnu mere at arbejde videre med, når cheftræneren hedder Kent Nielsen.

– Jeg er meget glad for den samlede præstation, og jeg er tilfreds med, at vi stort set ingenting gav væk mod et ellers velspillende Helsingør-hold. Ikke engang omstillinger gav vi særlig mange af, og vi lavede i det hele taget få fejl, lyder det fra Kent Nielsen, der fortsætter.

– Til gengæld er jeg meget bevidst om, at vi skal være meget bedre på den sidste tredjedel af banen. Vores spil fremad var egentlig fint, indtil vi nåede feltet, men så traf vi for mange dårlige beslutninger. Men som cheftræner glæder man sig altid over, at vi kom frem til mange farlige situationer.

Sejrsmålet blev sat ind af Alexander Lind efter 72. minutter, men sejren var lige snæver nok ifølge Kent Nielsen.

– Resultatet er i sig selv ikke det essentielle i sådan en kamp, men vi burde have scoret nogle flere mål. Både Adamsen, Lind og vores 10’ere kom frem til masser af chancer, hvilket er klart godkendt, men vi skal blive bedre til at træffe de rigtige beslutninger foran modstanderens mål, siger Kent Nielsen, der også er glad for præstationerne fra de tre nye SIF’ere.

– Carlsen kom ind og få stjålet en masse bolde på midten og have flere gode ’lige-ved-og-næsten-situationer’ fremad, McCowatt viste stor energi og mod til at bryde fremad og Pyndt lavede et rigtig fint indhop på 6’eren og havde en nøglepasning i vores opspil til målet. Så der er meget positivt at tage med videre, siger Kent Nielsen.

Silkeborg IF spiller sommerens sidste testkamp på lørdag kl. 13.00 mod Viborg FF på JYSK park. Der vil være gratis adgang til kampen.

Husk, du stadig kan sikre dig sæsonkort og abonnement til SIF’s kampe i den kommende sæson!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen