13. juli 2023

SIF inviterer til gratis generalprøve

Lørdag åbnes dørene på JYSK park til testkamp mod Viborg FF, hvor der udover gratis fodbold også vil være mulighed for at få autografer fra spillerne og Theis.

Lørdag kl. 13.00 spiller SIF sin sidste testkamp denne sommer, inden det går løs i 3F Superligaen mod Brøndby IF søndag den 23. juli.

Køb dine billetter til Superliga-premieren her !

Omtrent 900 tilskuere fandt vej til JYSK park til træningskampen mod FC Helsingør i tirsdags, så nu gentager vi successen på lørdag mod Viborg FF og åbner dørene til gratis generalprøve.

På grund af den massive interesse for den seneste træningskamp, forsøger vi at opgradere på flere områder til træningskampen mod VFF.

Derfor har vi til kampen sørget for, at Silkeborg Slagteren og Den Rullende Pølsemand stiller op med food truck og sælger franske hotdogs. Vær opmærksom på, at hotdogs sælges separat fra pølsevognen, der står i porten mellem Jyske Bank Tribunen og Den Røde Tribune.

Vi åbner bod A på Den Røde Tribune, hvor der vil være flere kasser åbne. Her kan købes chips, slik, chokoladebarer og ikke mindst de efterspurgte is samt kolde øl, breezer, sodavand og vand.

Der er indgang til tribunerne igennem hovedindgangen og foyeren – og der er naturligvis gratis adgang.

Der vil igen være forskellige aktiviteter på Jyske Bank Tribunen, og Theis kigger forbi til highfives og selfies.

Efter kampen vil spillerne skrive autografer og stille op til selfies.

SIF-shoppen holder også åbent fra kl. 12.00 frem til kampstart og holder ligeledes åbent efter kampen.

OBS! VFF-fans kan også benytte hovedindgangen på JYSK park, og der er reserveret plads til højre på Jyske Bank Tribunen for de, der måtte støtte dem i grønt. Bod A og toiletfaciliteter kan selvfølgelig frit benyttes uden for det reserverede område.

Vi ses på Danmarks smukkeste fodboldstadion!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen