5. januar 2022

Thórdarson på landsholdet

Stefán Teitur Thórdarson er igen at finde på det islandske A-landshold, der står over for testkampe mod Uganda og Sydkorea i midten af januar.

Silkeborg IFs kraftfulde og målfarlige midtbanemand, Stefán Teitur Thórdarson, er med 7 landskampe og et mål efterhånden tæt på at kunne betragtes som fast mand på det islandske A-landshold, og i midten af januar er der mulighed for flere optrædener i nationaldragten, når Island i Tyrkiet møder Uganda den 12/1 og Sydkorea den 15/1 i to testkampe.

De to kampe spilles i tyrkiske Antalya og ligger uden for FIFAs internationale kampkalender – og det betyder, at det islandske hold denne gang primært består af spillere fra klubber i Skandinavien og Island.

De næste opgaver for Island er også blevet annonceret og spilles i det næste officielle landskampsvindue i slutningen af marts, hvor Island i to venskabskampe møder Finland og Spanien – begge kampe spilles i Spanien. Truppen til disse kampe udtages først til marts.

Ud over sine 7 A-landskampe er Stefán Teitur Thórdarson noteret for 17 U21-landskampe med et enkelt mål til følge. Thórdarson kom til SIF i oktober 2020 fra den islandske klub ÍA Akranes og har spillet 37 kampe og scoret 3 mål for Søhøjlandets Helte.

I indeværende Superliga-sæson har han spillet 14 kampe, heraf de 12 fra start. I oktober scorede han sine foreløbigt to sæsonmål i to runder i træk – hjemme på JYSK park mod FC Nordsjælland den 3/10 og på udebane i Viborg den 15/10. Imellem de to kampe stod han for sit første A-landskampsmål, da han nettede hjemme mod Liechtenstein den 11/10, og dermed kom islændingen på tavlen i tre kampe i træk.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Seneste nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 19.02. kl. 16.00
Scroll til toppen

Menu