5. januar 2022

”Et vigtigt forårs-fundament skal lægges”

Cheftræner Kent Nielsen fløjtede onsdag op for årets første træning på JYSK park og kunne glæde sig over en trup fyldt med gensynsglæde og højt humør.

For første gang i 2021 dannede JYSK park onsdag formiddag ramme for et træningspas med 3F Superliga-truppen. Spillerne mødte ind til et underlag dækket af blød sne, men hurtigt brød solen igennem og matchede humøret i truppen.

– Det har været godt til alle med en velfortjent ferie, og jeg har personligt tilladt mig den lille luksus at kigge lidt tilbage på året, der gik – og glædet mig over et fantastisk 2021, hvor vi har fået masser af anerkendelse for spil og resultater. Men da nytårsklokkerne slog og det nye år begyndte, så kiggede jeg kun fremad og glædede mig til at komme i gang igen, siger Kent Nielsen og fortæller om årets første træningspas.

– Der var stor gensynsglæde og højt humør på – og det gælder også hos undertegnede, for spillerne har passet fint på sig selv hen over juleferien. De har både passet deres træningsprogrammer og fået ladet batterierne op, og nu ser vi frem til at lægge det vigtige fundament for forårssæsonen her i opstarten, inden det går løs mod Vejle den 20. februar, slutter Kent Nielsen.

Inden da venter to træningskampe på JYSK park mod norske Raufoss den 23/1 og fynske OB den 27/1. Den planlagte træningslejr i spanske San Pedro del Pinatar fra 31/1 til 11/2 er fortsat usikker grundet COVID19-situationen. Der træffes beslutning om deltagelse senere i januar, og ellers bliver truppen hjemme på Costa del JYSK park og arrangerer yderligere testkampe her.

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen