26. september 2023

Thisted away

Læs alt om udebaneturen til Thisted, som venter i Oddset Pokalens tredje runde onsdag aften kl. 19.00.

Kampen

Pokalen er den hurtigste vej til Europa, og seneste sæson var lige ved og næsten, da AaB tog sidste stik og dermed den ene plads i pokalfinalen. Oven på et tæt lokalopgør mod Young Boys FD, hvor storebror trak sig sejrrigt ud, har lodtrækningen budt på en spændende opgave, hvor Thisted FC fra 2. division venter på Sparekassen Thy Arena, også tidligere kendt som det legendariske Lerpytter Stadion.

Drømmen lever, støt holdet hvis vi skal gå hele vejen.

HUSK! Kampen vises ikke på TV, ligesom den heller ikke bliver streamet. Til gengæld er der billige billetter og godt selskab, hvis I tager turen til Limfjordsperlen i Thy.

Quiz

Har du fulgt Silkeborg IF igennem tykt og tyndt? Så husker du sikkert også de seneste fem interne opgør i Nordic Bet ligaen imod Thisted FC:

  • De seneste fem opgør i Nordic Bet ligaen strækker sig fra 2009 til 2019. Hvor mange mål har Silkeborg IF scoret i de interne opgør?
  • Ikke siden 2006 har Thisted FC kunne trække sig sejrrigt ud af vores interne opgør. Hvor mange point har Silkeborg IF fået i alt?
  • Målformen er i den grad blevet pudset af i løbet af de seneste fem opgør, Silkeborg IF har scoret i fire ud af de seneste fem kampe. Hvem er seneste målscorer?

Billetsalg

Køb billet til kampen lige her. Der differentieres ikke imellem børne- og voksenbilletter. Til gengæld er alle billetter billige.
Ståplads 80 kr.

Ståplads – Pensionist 60 kr.

Der har tidligere været fejl i billetpriserne, ovenstående billetpriser er de korrekte. Udebaneafsnittet er beliggende på den nordlige endetribune, her er der kun mulighed for ståpladser. Har man tidligere købt en siddeplads vil denne være til langsiden, hvor fans fra begge hold vil sidde sammen. Vil man hellere have en ståplads til udebaneafsnittet skal man ikke foretage sig yderligere, på kampdagen kan man blot bede om at komme over på endetribunen.

Turen til Thisted

Der arrangeres ikke bustur til Thy, og offentlig transport bliver en halv dagsudflugt, derfor opfordres der naturligvis til samkørsel med fyldte biler. Besøg SIFosis’ Facebookside og find det fastgjorte opslag, hvor der i kommentarfeltet er mulighed for at byde ind med ledige pladser i bilen, men også mulighed for at finde et lift til det nordjyske.

Der er begrænset parkeringspladser foran Sparekassen Thy Arena, der er dog rig mulighed for at parkere på modsatte side af vejen ved Thyhallens Svømmecenter og Teknisk Gymnasium Thisted.

Lerpyttervej 37
7700 Thisted

Vær opmærksom på, at køre efter Sparekassen Thy Arena i Thisted og ikke Sparekassen Thy Arena på Mors.

TV

Kampen vises ikke på TV og bliver ikke streamet.

Svar

  • Silkeborg IF har scoret 13 mål. Blandt andet med hele 5 mål i seneste 5-0 sejr i 2019.
  • Det er blevet til ni point fordelt på to sejre og tre uafgjorte resultater.
  • Mikkel Vendelbo scorede det seneste mål for Silkeborg IF i 5-0 sejren i 2019.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen