Testsejre til U15 og U14

Både U15 og U14 sejrede i weekenden mod henholdsvis Vendsyssel og Haderslev.

SIF vs Vendsyssel – 4-2 (0-1 / 2-0 / 2-1)
Mål: Frederik Ibsen x2, Sebastian Helbo og Silas Pasgaard.

U15 tog hjemme imod Vendsyssel, hvor vi spillede 3×30. Vi skulle forsætte takterne fra sidste weekend med god fodbold og godt, aggressivt pres. Desværre blev det ikke helt det ønskede, dog er vi altid glade for at vinde fodboldkampe.

1. Halvleg – 0-1
Det blev en halvleg, hvor vi spillede under niveau. Vi var for langsomme i vores boldomgang og bevægelse uden bold. Vendsyssel kom med et godt tryk på os, som vi havde svært ved at komme ud af, grundet ovenstående.

2. Halvleg – 2-0
Vi scorede efter kort tid i denne halvleg, hvor indskiftede Frederik Ibsen erobrede bolden højt, og omsatte det til en scoring.
Vores boldomgang blev lidt bedre, men alligevel ikke nok til at skabe de helt store chancer. Dog kom der endnu en scoring i denne halvleg, hvor Sebastian Helbo satte sidste fod på efter indlæg fra Silas Pasgaard.

3. Halvleg – 2-1
Vendsyssel scorede kort inde i denne halvleg efter en fejlpasning mellem vores stoppere.
Silas Pasgaard fik scoret et rigtig flot mål, hvor vi fik vendt spillet ind over midten, og så valgte Silas at sparke den helt op i krydset med hans mindre gode højre ben. Flot flot mål!
Vi scorede kort før tid til slutresultat 2-1 og 4-2 for hele kampen, ved Frederik Ibsen på forarbejde af ham selv i sammenspil med David Stojanovic.

Vi ramte ikke et godt nok niveau i dag, hvor vi spillede for langsomt og uden bevægelse. Jeg savnede at spillerne viste mere vilje for at vise sig frem, og der var mange, som ikke kom med alt hvad de kunne.
Derfor er det fedt, at vi alligevel kan vinde sådan en kamp, og det kom efter flotte individuelle aktioner og få gode angreb. Vi må arbejde videre igen, så vi kan ramme et højere niveau.

Skrevet af U15-cheftræner Lasse Merring-Mikkelsen

Haderslev – SIF U14, 0-4 (0-2)

Mål: Victor Tang, Sebastian Fæster, Emil Gylling og Kristian Bloch.

U14 spillede kamp i det sønderjyske. En kamp, hvor vi kæmpede lidt med spillet på kuglen. Vi spillede lidt for langsomt og for meget baglæns. Vi savnede noget dynamik og hurtigt spil. Til trods formåede vi at være dominerende i vores spil. Victor Tang bragte os tidligt foran 1-0 efter en omstilling. 10 minutter før pausen, sejlede et hjørnespark fra Sebastian Fæster i mål.

Efter pausen trak de sig længere tilbage og vi rigtig gode vilkår til at spille hurtigt, men greb ikke chancen. Emil Gylling stangede et hjørnespark i mål, inden Kristian Bloch til sidst gjorde det 4-0.

En blandet pose bolsjer, men en flot og sikker 4-0 sejr, mod et kompetent Haderslev hold.