15. september 2023

Tag med til Fyn og fortsæt den flotte opbakning

Tag med til Odense mandag aften og støt SIF! Få al nødvendig info om udebaneturen her.

Kampen

Silkeborg IF går ind til mandagens vigtige opgør som ubesejret i de seneste seks kampe, en stime der gerne skal fortsætte for at fastholde den flotte nuværende topplacering i 3F Superligaen.

Mandagens visit er også et besøg på en udebane, der ikke siden 2020 har budt på en sejr til de rød-hvide, men med en god sejrstime og flot opbakning i ryggen, kan det hurtigt ændre sig.

Det er ikke kun på banen, SIF præsterer rigtig flot. Med et imponerende flot fremmøde på udebaneturene er opbakningen fra tribunen historisk flot til alle SIF-kampe. Med et udebaneafsnit fyldt med røde trøjer, store flag svajende over tribunen og ikke mindst lyden af Søhøjlandets stemmer er stemningen altid i top. Støt op om klubben, om holdet og bliv tag del i det gode fællesskab på tribunen i Odense.

Quiz

De interne opgør mellem Søhøjlandets Helte og brunsviger-entusiasterne fra Fyn har traditionen tro budt på alt fra store sejre, flotte mål og pointtab. Kan du huske, hvordan det gik?

  • Vores brandvarme Alexander Lind scorede sit første Superligamål imod OB i vores største Superligasejr over fynboerne. Hvad endte kampen?
  • Hvilke nuværende SIF-spillere har bl.a. spillet ungdomsfodbold i OB?
  • Hver er den seneste SIF målscorer imod OB?

Bustur

Bliv en del af den gode stemning og tag fanbussen til kampen. Der er afgang fra JYSK park kl. 16.00, og der kan som altid købes drikkevarer til gode priser i bussen. Book din billet lige her.

Billetsalg

Køb din billet til kampen lige her.

Voksne = 150 kr.

Ung under 25 år = 125 kr.

Børn under 14 år = 100 kr.

Køb din billet til ovenstående priser frem til 24 timer før kampstart. Herefter pålægges et gebyr på 40 kr. pr. billet, dette gælder både hvis du køber billet online eller på Nature Energy Park på kampdagen.

Billetsalget på kampdagen sker fra billetvognen på Richard Møller Nielsens Plads. OBS! dette er på modsatte side af stadion og et sted, hvor hjemmeholdets fans færdes.

Ankomst i bil

Letbanebyggeriet kan påvirke både Nature Energy Parks parkeringsmuligheder såvel som transporten til og fra stadion.
Vi anbefaler at parkere på Møllemarksvej samt de tilstødende gader, hvor der også findes et par mindre parkeringspladser på vejen.

Tilskuerinfo
Adressen er:

Nature Energy Park
Højstrupvej 7B
5200 Odense V

Udebaneafsnittet finder du på 3F Tribunen – Afsnit D1, der er beliggende på Nature Energy Parks nordlige hjørne. Der er indgang til afsnittet fra Møllemarksvej og dørene åbner en time før kampstart.

Du finder et bredt udvalg af mad og drikke i boden på udebaneafsnittet, og der opfordres til at betale med betalingskort eller MobilePay. Det er IKKE muligt at betale med kontanter i boden.

TV

Er du forhindret i at tage med til Odense mandag aften, kan kampen ses på TV3 Sport.

Svar

6-0 – ægte tenniscifre i SIF favør

Anders Klynge & Robin Østrøm

Tonni Adamsen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen