30. november 2018

Svær opgave på JYSK park afslutter U19-efteråret

Svær opgave på JYSK park afslutter U19-efteråret

Lørdag kl. 13.00 på JYSK park spiller SIF’s U19 Liga-hold efterårets sidste kamp. AaB kommer på besøg, og der er gratis adgang.

SIF’s U19 Ligahold får lørdag eftermiddag besøg af rækkens nummer to, AaB, på JYSK park. Dermed venter der SIF’erne en svær afslutning på efteråret ovenpå en svær periode med tre nederlag og to uafgjorte kampe i de seneste fem opgør.

U19-træner Thomas Loft Jensen er dog optimistisk på sit holds vegne efter en god præstation især i 2. halvleg i seneste opgør mod AGF, der dog blev tabt 0-2.

– AaB er en rigtig dygtig modstander, som vi har stor respekt for. De er rækkens nummer to og har nogle dygtige spillere, som vi helt sikkert vil se mere til i fremtiden. Det er et hold som er bundsolidt defensivt og har nogle dygtige offensive individualister, som vi skal have lukket ned for. Hvis vi kan spille en hel kamp som vi spillede 2. halvleg mod AGF, er jeg sikker på, at vi kan få alle tre point mod AaB, siger Thomas Loft til kampmagasinet SIF Elite.

I kampmagasinet ser U19-træneren også tilbage på halvsæsonen, op på trods af den seneste tids sejrs-tørke og placeringen som nummer 11 i Ligaen, ser Thomas Loft optimistisk på fremtiden og muligheden for at se flere U19-talenter på SIF’s førstehold.

– Der har været gode præstationer i efteråret, og specielt i starten af sæsonen var vi ubesejret i en længere periode og spillede flot. Nu er der nye spillere, der skal gribe chancen i takt med at nogle er blevet rykket op på 1.holdet og er blevet relativt faste dér. Det har set lovende ud med de nye. og specielt kampen mod AGF gav et klart billede af, at der er andre dygtige drenge til at tage over. Og det er jo det, det hele handler om: At vi hele tiden har drenge, der bliver så dygtige, at de kan tage springet op på 1.holdet, siger Thomas Loft til SIF Elite.

U17 Liga-holdet skulle også have spillet mod AaB, men da nordjyderne fik efterudtaget en af sine spillere til det danske U16-landshold, bad de om udsættelse. Kampen spilles i stedet til april. U17 har dog stadig en opgave inden juleferien venter. Onsdag i næste uge venter en pokalkamp i Hjørring.

U15-holdet, der sluttede efterårets Liga på en placering som nummer tre, spiller allerede i aften kl. 19.00 mod Horsens på JYSK park. Det er den første af tre træningskampe, inden Casper Røjkjærs mandskab går på julepause. Herefter venter endnu en kamp på JYSK park mod Viborg inden efterårets afsluttes definitivt med en tur til København for at møde FCK.

Også SIF’s U13-drenge skal i kamp. Det bliver årets sidste og er endnu en testkamp i 11-mandsfodbold. SIF møder FK Viborg på Søholt lørdag kl. 10.00.

Læs kampmagasinet SIF Elite her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen