30. august 2019

Super glad Gertsen klar til skæbnemøde

Super glad Gertsen klar til skæbnemøde

Der er lagt op til lidt af et brag i bunden af 3F Superligaen, når SIF på søndag møder Randers. For en af SIF’erne, så har kampen også en helt speciel betydning.

Jeppe Gertsen fik i sidste weekend comeback for SIF’s førstehold, da forsvarsspilleren var i startopstillingen i kampen mod Esbjerg. For første gang i 15 måneder var Gertsen i kamp for førsteholdet, efter han i opstarten til sæsonen 2018/19 rev korsbåndet over i en træningskamp mod Randers.

Søndag vender Gertsen så tilbage til Randers Stadion, hvor skaden skete.

– Jeg har det fint med at skulle tilbage. Jeg har spillet en reserveholdskamp deroppe, hvor jeg kom fint ud af det. Så den er ligesom krydset af, fortæller Jeppe Gertsen, som dog også har positive minder fra kampe i Randers.

Det var nemlig her, at Jeppe Gertsen med et liggende saksespark sendte SIF videre i pokalturneringen i foråret 2018. Et mål som var med til at sende SIF i pokalsemifinalen.

– Jeg håber, at det er sidstnævnte, som kommer i spil igen her i weekenden, fortæller Jeppe Gertsen, som håber at starte inde igen, efter forsvarsspilleren leverede en solid præstation i kampen mod Esbjerg.

– Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg er super glad. Jeg er var tilfreds med min præstation. Det eneste der manglede, det var de tre point. Det håber jeg så, at vi får på søndag, så vi kan gå på landsholdspause med tre point, lyder det fra stopperen, som i alt har spillet ti kampe i Superligaen og scoret et enkelt mål.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen