31. juli 2020

Sulten Mattsson er tilbage

Sulten Mattsson er tilbage

Det er snart halvandet år siden, at Magnus Mattsson sidst har været i kamp for Silkeborg IF. Nu håber den offensive midtbanespiller at være tilbage, når SIF indleder sæsonen i NordicBet Ligaen.

Det var en af de dage, der bare skulle overståes. Magnus Mattsson var fredag tilbage på græsbanerne ved siden af JYSK park, hvor det for snart et års tid siden gik galt. I en simpel øvelse sprang korsbåndet, og pludselig måtte den talentfulde midtbanespiller lægge et helt år til skadesperioden, som allerede havde strakt sig over seks måneder.

– Det har fandme været lang tid. Det er næsten 600 dage, at jeg ikke har spillet en fodboldkamp, så det har været lang tid undervejs, fortæller Magnus Mattsson, som har trænet godt med på JYSK park i en længere periode. Fredag fik han muligheden for at træne med U19-holdet, og selvom træningen var henlagt til de selvsamme baner, hvor det gik galt for et år siden, så var Mattsson fuldt ud med i træningen.

– Så er den krydset af, lød det med et smil efter træningen fra Mattsson, som på det fysiske parameter er godt med, men som stadig har nogle kampe, som skal overvindes mentalt.

– Når man er ude i så lang tid, så er man nervøs for knæet, og føler lidt, at det går i stykker så nemt. Men det gør det ikke, og det er derfor, at jeg skal have en masse træninger, så jeg får nogle gode oplevelser med det, fortæller SIF’s nr. 10.

Sulten melder sig

Magnus Mattsson var en vigtig brik for Silkeborg IF, da holdet senest var i NordicBet Ligaen. Her nåede midtbanespilleren at spille 20 kampe, hvor det i alt blev til seks scoringer og fem assists. Nu håber SIF-spilleren at kunne gøre sig gældende igen, og gerne allerede fra første kamp.

– Jeg glæder mig helt vildt meget. Jeg har bare en helt vild sult for at komme tilbage og bevise, at jeg er den gamle Magnus Mattsson og bedre end det.

For den kreative SIF-spiller har coronapausen betydet, at han formentlig kan være med fra sæsonstarten i midten af september måned. Foreløbigt kigger han frem mod træningsopstarten på mandag, hvor førsteholdet møder ind igen.

– Jeg håber at kunne være fuldt ud med på mandag, og få nogle gode oplevelser. For mig er det ikke så vigtigt, om jeg kommer til at spille den første kamp eller den anden. Jeg har været ude i halvandet år nu, så en uge eller 14 dage mere, det er ikke så vigtigt for mig. Det vigtigste er, at jeg kommer tilbage, og føler at jeg er på vej til at være 100 procent igen.

Magnus Mattsson er 21 år, og har indtil nu spillet 44 kampe for Silkeborg IF.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen