12. september 2022

Store sejre over AaB i U-eliten

Asbjørn Bøndergaard scorede de to første mål, da SIFs U19 slog AaBs ditto med 3-0 i weekenden. Også U17 vandt stort over nordjyderne – bl.a. på fire mål af Sebastian Biller.

U19: Silkeborg IF – AaB 3-0 (1-0)

Mål SIF: Asbjørn Bøndergaard x 2 og Simon Ryberg

– Det blev en første halvleg, hvor vi ikke var tæt nok på vores modstandere og stod for lavt efter min smag. Der var chancer til begge hold, og Aske Leth holdt os godt inde i kampen med et par gode redninger. Asbjørn Bøndergaard scorede kort før pausen på en friløber lidt ude fra siden, og vi kom også anderledes friske ud til anden halvleg. Vi dominerede med bolden og erobrede bolde langt højere på banen. Det var også sådan, at vi udbyggede føringen, da Asbjørn Bøndergaard blev dobbelt målscorer efter 53. minutter, inden Simon Ryberg slog sejren fast efter 78 minutter. Der var god bund i vores præstation, og uden at ramme toppen af skalaen synes jeg, at vi gjorde nok til, at man kan sige, at det var fair med en sejr. Nu holder vi pause fra turneringen indtil 1/10 og bruger tiden på en masse træninger og to træningskampe mod Viborg og Hobro, siger U19-cheftræner Jesper Mikkelsen.

Se målene fra kampen her

 

U17: Silkeborg IF – AaB 6-2 (3-0)
Mål SIF: Sebastian Biller x 4, Simon Stüker, Malthe-Emil Hansen

– Det var faktisk en ligebyrdig kamp fra start. Vores boldomgang var lidt for langsom, hvilket betød, at AaB-spillerne kom for tæt på os, og derved kunne de bruge deres fysik. Men som kampen skred frem, fik vi styr på det. Det var utrolig dejligt at se fra sidelinjen, hvordan ugens tema virkede i store dele af kampen. Vi har specielt arbejdet en del med vores restforsvar i gennembrudsspillet, hvilket gjorde, at vi ikke fik ret mange omstillinger imod os i kampen. Vi var gode til at lukke kampen i anden halvleg, så efter en times spil stod der 6-0. I perioder herefter stod vi lidt for lavt, men det hang nok også sammen med, at vi førte så stort. Jeg er træt af, at de fik de to mål til sidst, for det kunne havde været fedt med et clean sheet, lyder det fra U17-cheftræner Kim Leth Andersen.

 

U15: Silkeborg IF – AaB 1-4 (0-3)

Mål SIF: Frederik Bunten

– Vi kæmper noget med det for tiden, og igen i dag var det en tam omgang både på præstation og resultat. Vi startede egentlig udmærket, men vi manglede den sidste snert i afslutningsspillet. Jeg synes, at vi manglede noget mod til at turde at sætte spillet fra de centrale positioner, og så blev det for urytmisk med flere forcerede valg. Dertil lavede vi et par store fejl, der endte i mål – og begik tilmed et tyndt straffespark. Nede med 3-0 til pause gav vi os selv svære betingelser for at komme igen, og vi havde svært ved at bryde igennem et meget lavtstående AaB-hold. Frederik Bunten reducerede efter en erobring af Nicolas Olesen, men vi kom aldrig tæt på et comeback, og til slut blev det 4-1 – endnu engang efter et dumt boldtab. Vi må hjælpe hinanden tilbage på sporet med et par gode træningsuger, forklarer U15-træner Peter Ager.

 

U14: Randers Freja – Silkeborg IF U14 3-3 (2-2)

Mål SIF: Carl-Gustav Elmose x 2 og Villads Mikkelsen

– En livlig U14-kamp i Randers sluttede uden vinder efter 70 minutter, hvor vi indkasserede en udligning på et selvmål i sidste minut. Udligningen til 3-3 faldt efter vores dårligste periode i midten af anden halvleg, hvor vi begyndte at spille alt for direkte på unødvendige og dårlige tidspunkter. I stedet for at holde ro på bolden og fortsat kontrol med kampen, kom vi under et tungt Randers-pres, som vi desværre ikke kunne stå imod hele kampen ud. Vi startede kampen med at komme bagud efter seks minutter på en omstilling. På to mål af Carl-Gustav Elmose – det første direkte på frispark, og det andet efter et indlæg fra Lucas Borg – bragte vi os i teten, inden Randers udlignede kort før pausen til 2-2 på en afslutning fra distancen. I anden halvleg dominerede vi indtil kampens sidste 10 minutter. Dominansen var ledt på vej af et fantastisk angreb, hvor Sebastian Friis spillede Villads Mikkelsen flot fri til en klinisk og skarp afslutning med højrebenet. Men føringen mistede vi så til allersidst – primært fordi vi forsømte fortsat at være cool på bolden. Selv om udligningen i overtiden var en bitter pille at sluge, glæder vi os over at spille lige op med et stærkt Randers-hold – og i perioder også dominere kampen, siger U14-træner Peder Henriksen.

 

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen