12. september 2022

En hårdt tilkæmpet sejr

Oliver Sonne spillede hele kampen, da Silkeborg IF søndag aften slog AGF med 1-0 – en sejr, som Sonne beskriver som utrolig vigtig efter en periode med blandede resultater.

Efter kampen erkendte Oliver Sonne dog også, at Silkeborg-holdet i perioder glemte at spille deres eget spil og blev påvirket af AGFs til tider høje pres.

– Det er selvfølgelig superdejligt at få de tre point. Det endte med at blive en utrolig hektisk kamp til sidst, hvilket også bare betyder, at sejren i sidste ende er endnu federe, fordi vi kæmpede så hårdt for den. Vi blev trætte til sidst, og AGF skulle jagte et mål, så vi kom naturligt nok til at stå defensivt med vores organisation. Dog er det dejligt, at vi i sidste ende kunne holde dem fra at få udlignet. Det var en lidt atypisk Silkeborg-sejr, hvor vi aldrig for alvor fik spillet til at flyde perfekt. Vi glemte at spille vores spil i 2. halvleg, og det er også dét, som AGF udnyttede til at presse os længere ned på banen til sidst, lagde en tydeligt tilfreds – men også kritisk – Oliver Sonne ud, inden han kort kommenterede på sejrens betydning for stemningen i truppen.

– Det var en rigtig vigtig sejr i dag. Vi har spillet godt i de seneste kampe, men vi er ikke lykkedes med at få point ud af dem. Derfor var det selvfølgelig vigtigt for os i truppen at få nogle point ind på kontoen efter en periode, hvor der ikke har været så mange sejre. Selv om spillet har været godt, skal der også point på kontoen, og det kom der i dag, kommenterede Sonne inden han tog et blik på Silkeborg IFs muligheder i Europa, hvor der på torsdag venter en hjemmekamp mod Premier League-holdet West Ham.

– Vi tror på, at vores egne evner er nok til at drille de store hold, som vi så i Anderlecht i torsdags, hvor vi spillede en god kamp – men hvor vi også skulle være kyniske for at få point med. Det var vi ikke, og derfor tabte vi, men når man ser på, hvordan vi spillede i den kamp, kan man se, at vi godt kan være med mod de store – og det tror vi selvfølgelig også på, at vi kan mod West Ham på torsdag, konstaterede Oliver Sonne, inden den massive hjemmebaneopbakning også lige fik et par ord med på vejen.

– Det er skønt med den støtte, vi ser fra fansene. Man kan mærke i byen, at der er en god stemning omkring holdet, og deres støtte hjælper os altid, uanset hvem vi spiller imod. Sejren i dag betyder meget for både os og fansene, så det var tiltrængt, afsluttede Oliver Sonne.

 

 

 

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen