6. marts 2022

”Stor ros til drengene”

SIFs cheftræner Kent Nielsen var naturligvis skuffet over kampens resultat – men til gengæld gav han stor ros til sit mandskab, der ufortjent tabte med 1-0 mod Brøndby.

– Jeg må først og fremmest give stor ros til drengene. De leverede en rigtig flot kamp, og indsatsen var jo spot on stort set hele vejen igennem og især i første halvleg. Det var godt gået, og generelt spillede vi en stor kamp. Og selvfølgelig er det ekstremt surt, at Brøndby tager det hele til sidst på en af deres meget sjældne muligheder, men sådan er fodbold, konstaterede cheftræner Kent Nielsen kort efter kampen og fortsatte.

– Samtidig må jeg også rose Brøndby for at bide tænderne sammen og knokle på gennem hele kampen, og det er også en kvalitet at slå til, når man har muligheden. Dem havde vi så sandelig selv mange af, men vi fik ikke taget vare på dem. Og der må man have respekt for Brøndby. Men det synes jeg også, at man må have for os og den indsats, der blev leveret, og vi kan være glade for dét, vi præsterede. Det var høj klasse i store perioder, og hvis vi kan fortsætte på den måde, så venter der mange flere point forude, sluttede Kent Nielsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen