16. marts 2022

Stor fanzone til søndagens kamp!

Vejrudsigten lover høj sol, og der er planlagt en stor fanzone med primær fokus på børnene foran JYSK park på søndag inden lokalbraget mod FC Midtjylland fra Vestjylland.

Der afholdes en stor fanzone fra klokken 12.00, hvor pladsen foran Café Carlsberg og SIF-shoppen åbner, og Roxy Malt spiller op med god musik. Silkeborg Slagteren disker op med lækker mad til både børn og voksne, og der kan købes øl og sodavand til en tyver.

Winther Sport & Fritid stiller to forskellige panna baner op – en almindelig bane på fliserne og en 360 graders bane på kunstgræs med hele to konkurrencer – der er fx en flot rebounder i præmie sponsoreret af Winther Sport & Fritid til den, der får den hurtigste tid. Vinderne annonceres over højttalerne i pausen af kampen.

Der vil også være tegnetelt for børn og barnlige sjæle, hvor man kan farvelægge SIF-logo, Theis og meget mere, og der er bordfodbold for alle.

Mascotten Theis kigger forbi til selfies og børnebilletter til Aqua til de første 150 børn, og der afholdes et stort samarbejdsstævne med DGI for U10-U12 spillere – husk gratis tilmelding her! Der er en gratis billet til Den Røde Tribune til SIF-FCM for alle tilmeldte børn til stævnet samt besøg af en SIF-spiller og Theis til autografer.

Kl. 13.45 går Theis i samlet flok med børnene og deres forældre ned på familietribunen.

På Den Røde Tribune er der planlagt en stor tifo af fanfraktionen Stoltheden, hvor alle på tribunen bliver aktiveret.

Køb billet til kampen her!

 

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen