1. august 2018

Stephan P: Vi skal sætte os i respekt

Stephan P: Vi skal sætte os i respekt

Stephan Petersen har to gange tidligere prøvet turen ned i 1. division. Begge gange er det blevet til en direkte oprykning for kantspilleren, som håber, at SIF-holdet kan vise overskud og skabe den nødvendige respekt hos modstanderne i NordicBet Ligaen.

Det var ikke helt efter planen, da Silkeborg IF søndag eftermiddag spillede 0-0 mod Thisted FC. Modstanderne var inden sæsonen spået en svær sæson i den tunge ende af NordicBet Ligaen, men formåede alligevel at være helt med i kampen, og flere gange have SIF-holdet på hælene. Med otte minutter igen af kampen blev Stephan Petersen skiftet ind i opgøret, og var blandt andet tæt på i kampens døende minutter at tiltvinge sig et straffespark. Det endte dog uden en forløsende scoring for nogen af holdene i kampen, som skrev sig ind i historien på JYSK park som det første målløse opgør nogensinde.

– Man skal tænke på, at det er den første kamp. Der er altid noget ved den første kamp. Jeg er ikke nervøs for, at vi nok skal få de point, vi skal bruge, fortæller Stephan Petersen, som ikke panikker over resultatet.

– Det handler om at sætte sig i respekt overfor de andre hold. At vise, at man er ovenpå, selvom man er rykket ned. Det kan være svært, lyder det fra den 32-årige kantspiller, som to gange tidligere i karrieren har prøvet at rykke ned, for derefter at rykke direkte op igen.

– Jeg vil sige, at 1. division er blevet sværere end de andre to gange, jeg har været nede. Der er mange flere hold, der byder sig til. Det bliver nogle tætte kampe, men på den lange bane, der skal vi vise, at vi har et gear mere, lyder det fra kantspilleren, som har spillet 56 kampe i 1. division i karrieren, mens det er blevet til 231 kampe i landets bedste række.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen