30. juli 2018

Reserverne vandt første kamp

SIFs reserver indledte sæsonen med en 3-0 sejr på udebane mod Viborg. Marc Rochester blev dobbelt scorer.

SIFs reservehold, der i den nye sæson er i pulje med AGF, AC Horsens, Randers FC og Viborg, spillede mandag eftermiddag sæsonens første kamp på udebane mod Viborg. Kampen blev spillet på Viborgs anlæg på Kirkebækvej, og SIF slap bedst fra de 90 hede minutter, da det blev til en sejr på 3-0.

De to trupper
Hjemmeholdet stillede med et hold med otte spillere fra førsteholdstruppen, mens resten var en blanding af U17- og U19-spillere.

SIF havde seks spillere fra førsteholdstruppen og syv U19-spillere, og også Agon Mucolli, der spillede med i testkampen mod Fredericia for et par uger siden, var med i truppen.

1. halvleg
Der blev lagt frisk ud fra begge hold, og det blev til et par gode forsøg inden for de første fem minutter – et i hver ende. Herefter blev det til lidt mere spil midt på banen, inden SIFerne tog over efter 20 minutters spil og markerede sig med nærgående forsøg fra både, Stephan Petersen, Anders Hagelskjær, Sebastian Jørgensen og Alex, men en kombination af glimrende målmandsspil og den sidste afgørende skarphed forhindrede et føringsmål til gæsterne.

Men efter en halv times spil blev der ændret på den kendsgerning, da Haurits, selv om han blev holdt godt og grundigt, alligevel lykkedes med en perfekt aflevering til Rochester, der satte bolden op i målhjørnet. En fortjent føring til gæsterne.

Viborg formåede ikke at tilspille sig de helt store chancer, og det var da også SIF, der sluttede halvlegen bedst af med en dobbeltchance – først ved Haurits, hvorefter Alex opsnappede riposten og fyrede løs, men Lucas Lund Pedersen i Viborg-målet diskede op med en superredning, så stillingen ved pausen var 0-1.

2. halvleg
De sidste 45 minutter startede lige så frisk som 1. halvleg, da Marc Rochester igen testede Viborg-målmanden. Mikkel Vestergaard var blevet skiftet ind for hjemmeholdet efter pausen, og han satte lidt mere fart i de grønblusedes angreb og fik sat Hedvall på prøve, men SIF-målmanden lod sig ikke passere.

I det 67. minut blev Rochester så dobbelt målscorer, da han overlistede målmanden med en fladt skud helt nede foden af stolpen. Forinden havde også Sebastian Jørgensen forsøgt sig efter godt forarbejde af Mucolli, og også Valance Mambishi viste sig farlig med to på hinanden følgende skud.

Efter 0-2 målet overtog Viborg lidt mere af spillet, og anført af Mikkel Vestergaard blev det til flere nærgående angreb, men hverken Vestergaard selv eller Olive Tychosen havde den fornødne skarphed, men også SIF-forsvaret havde naturligvis sin andel i den manglende Viborg-scoring.

Godt 10 minutter før tid kunne gæsterne så lukke og slukke, da Frederik Alves førte bolden godt op i højresiden og afleverede til Sebastian Jørgensen. Inde foran mål kunne Haurits så nyde godt af den unge Jørgensens centring og sende bolden ind til 0-3, som også stod på måltavlen, da dommeren fløjtede af.

Næste kamp
Reserveholdets næste kamp er om 14 dage, mandag den 13. august 2018 kl. 17.00, hvor AC Horsens kommer på besøg på JYSK park. Der er gratis adgang til kampen.