10. april 2019

Stå sammen om stemningen!

Stå sammen om stemningen!

SIF har sat bannere op på Den Røde Tribunes ståafsnit for at samle fansene og øge stemningsniveauet.

To bannere i rødt og hvidt med et stort SIF-logo vil være synlige på Den Røde Tribune, når SIF og Næstved løber på banen til topkamp i NordicBet Ligaen torsdag aften. Bannerne dækker de yderste afsnit i hver side af stå-afsnittet på det øvre tribunedæk. Initiativet er taget i et forsøg på at samle de stemningsskabende fans på stå-afsnittet og på den måde øge lydtrækket til støtte for spillerne nede på banen.

– Vi har været i dialog med fan-miljøet for at høre, hvad vi kan gøre for at skabe mere stemning på JYSK park. Idéen er at samle fansene på stå-afsnittet på et mindre areal og måske på den måde øge lyd-niveauet. Vi oplever jo ofte, at når 200 SIF-fans er samlet på et lille område på udebane, så høres de mere end 1.000 fans på Den Røde Tribune til hjemmekampene, forklarer adm. direktør Kent Madsen, Silkeborg IF.

SIF-direktøren understreger samtidig, at initiativet ikke er startskuddet til at se store reklamebannere på tomme tribune-afsnit, som man ser flere steder i Superligaen.

– Det kommer ikke til at ske på JYSK park. Vi har et superflot stadion, og jeg synes faktisk, at de bannere, vi har fået fremstillet, er flotte med deres røde og hvide farver og SIF-logoet, siger Kent Madsen.

Kom på JYSK park torsdag aften og vær med til at skabe stemning.

Køb billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen