24. oktober 2021

Sonne: Det gør ondt

Oliver Sonne spillede en flot kamp for SIF, da han søndag eftermiddag startede inde og leverede en flot indsats på venstrebacken – men skuffelsen var stor over pointtabet.

– Det gør rigtig ondt. Jeg synes, at vi spiller lidt for forsigtigt i første halvleg, og vi er simpelthen ikke frække nok i vores spil med bolden. Vi kommer derefter ud til anden halvleg med god energi og får et mål, som bliver annulleret. Derefter får vi et mål til, som giver os mere selvtillid og tro på tingene. Og så er det jo bare ærgerligt, at de får scoret til sidst, indledte en tydeligt skuffet Oliver Sonne.

Venstrebacken kommenterede også på SIFs første mål, der mystisk nok blev annulleret for offside.

– Først modtager jeg en lang bold, som jeg lægger tilbage til Vallys – og vi får så kombineret inde i feltet på magisk vis, og så kommer der til sidst en afslutning fra Vallys. Jeg tror, at dommeren mener, at Helenius går ind og generer målmandens udsyn, og det er selvfølgelig ærgerligt og lidt mystisk, udtrykte den unge venstre back.

Oliver Sonne forholdt sig også til dagens modstander og kommenterede blandt andet på, hvad de op til kampen har fokuseret på hos OB.

– Vores primære fokus har været, at de efterlader mange spillere, når vi angriber. Vi  har tænkt over, hvor mange spillere vi turde angribe med, og hvornår de to backs skulle gå med i angrebet. Dog satser vi også i vores spil, og især ved det første mål, der bliver annulleret, er både jeg og Rasmus (Carstensen) med oppe, og det skaber muligheder i vores spil, kommenterede Sonne.

Til sidst reflekterede den nye back over sit første halve år i SIF, der til tider har været en tilvænningssag ifølge ham selv.

– Man ønsker selvfølgelig altid at se sig selv mere på banen, men det har også været et halvt år, hvor jeg har skullet lære nogle nye ting rent taktisk. Det har også betydet, at Gustav (Dahl), der har været her længere, selvfølgelig har fået pladsen, og jeg har skullet se, hvordan han gør tingene som back. Dog har det trods alt været dejligt, at jeg har fået to hele kampe fra start, hvor jeg har kunnet vise, hvad jeg dur til, afsluttede Oliver Sonne.

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen