16. maj 2022

Smilene på lægterne betyder det hele

Umiddelbart efter mandagens 1-4 nederlag til FC Midtjylland kommenterede de to unge spillere Pelle Mattsson og Søren Tengstedt på kampen og SIFs samlede sæson.

Første mand til at møde pressen var midtbanespilleren Pelle Mattsson, som igen i dag blev skiftet ind.

– Lige nu er det en hård kamp at sluge. Rammen var til, at vi skulle yde en god indsats foran et fuldt stadion og fejre bronzen. For mit eget vedkommende var det en svær kamp at komme ind i, hvor man blev kastet ind i et opgør, der kogte med fulde tribuner, lagde Pelle Mattsson ud.

– FC Midtjylland er et godt fodboldhold. I starten af begge halvlege blev vi trykket lidt ned og indkasserede hurtige mål i begge halvlege. FC Midtjylland har mange gode individuelle spillere, som kan gøre en forskel i alle kampe samtidig med, at de straffede vores fejl i dag.

Derefter kommenterede Pelle Mattsson på de bronzemedaljer, der allerede før kampen var sikret.

– Når man lægger kampen til side, er det selvfølgelig noget, vi skal være utroligt glade for, for det er en vanvittig præstation. Det er især specielt, fordi det er med den klub, jeg har spillet i, siden jeg spillede U13 – at kunne være med til at føre dem til at vinde bronzemedaljer er bare fantastisk. At se de mange smil på lægterne betyder det hele for mig.

Til sidst kommenterede Mattsson på den enorme opbakning som SIF-holdet har mødt igennem hele sæsonen, men som kun er blevet bedre som sæsonen er skredet frem.

– Jeg har aldrig oplevet eller set en stemning til en Silkeborg-kamp, som mindede om noget af det, vi har set på det seneste. Byen bobler, og det har den gjort i et stykke tid. Som Silkeborg-mand er det et fantastisk syn at se klubben og byen sådan, afsluttede en på aftenen skuffet, men overordnet set glad Pelle Mattsson.

Dernæst var den unge angriber Søren Tengstedt, der i sin første sæson for SIF var med til at sikre, at bronzemedaljerne ender i Søhøjlandet.

– Det har ikke været en nem sæson at være offensiv-spiller i SIF i. De tre forreste har gjort det sindssygt godt, og især i efteråret var mine indhop ikke gode nok. Dog har det været bedre i foråret, hvor jeg synes, at jeg har budt ind med nogle positive ting. Det tager noget tid at vænne sig til at spille i Silkeborg, fordi spillestilen er lidt mere speciel end i andre klubber.

Til sidst kommenterede også Søren Tengstedt på den fantastiske stemning, der er blevet skabt på JYSK Park – en udvikling, som angriberen også selv har lagt mærke til.

– Det er fantastisk at se den opbakning, vi har fået både her i Silkeborg og på udebane. Endetribunen er vokset 5-6 gange siden, jeg startede her i SIF, og det er en fantastisk udvikling at se og være en del af. Jeg håber, at så mange som muligt vil blive ved med at komme i den nye sæson, for vi skal nok sørge for, at det bliver ved med at være underholdende at komme på JYSK Park, afsluttede Søren Tengstedt.

Interviews: Anders Mathiasen

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen