8. juli 2018

Sloth: Vi bliver bedre og bedre

Sloth: Vi bliver bedre og bedre

Der var tilfreds at spore, efter Silkeborg IF lørdag eftermiddag slog AaB i en testkamp. Spillet bliver bedre og bedre, fortæller Casper Sloth, som dog også mener, at der kan bygges meget mere på i de kommende to uger, inden det går løs i NordicBet Ligaen d. 29/7.

Silkeborg IF har været godt kørende i opstartsfasen til den nye sæson. Lørdag eftermiddag slog holdet AaB i nordjydernes generalprøve, inden Superligaen starter i næste uge. Dermed kom SIF-holdet på fire sejre ud af fire mulige i sommerens testkampe. Noget der glæder midtbanespilleren Casper Sloth, som ser en god udvikling i holdet kamp for kamp.

– Jeg synes, at det var en tand bedre i dag, så det har været positive skridt hele tiden, fortæller Sloth, som var en af SIF-holdets bedste i kampen mod AaB.

– Det går den rigtige vej. Jeg synes, at vi bliver bedre og bedre. Det er ikke sådan, at vi er startet godt og blevet dårligere. Jeg synes, at vi bygger mere og mere på og mod en god modstander, som vi møder i dag, så spiller vi en god kamp, fortæller midtbanespilleren, som har tre uger endnu, inden det går løs i NordicBet Ligaen.

Tre uger som skal bruges flittigt på træningsbanen, hvor der stadig er flere ting, der skal forbedres.

– Vi vil gerne være bedre til at vinde boldene højt i vores pres, og det tager lang tid og også mere end et par uger på at træne. Men jeg synes også i dag, at vi har nogle gode situationer, hvor vi vinder boldene højt, lyder det fra Casper Sloth.

Næste gang SIF-holdet skal i aktion er fredag d. 13/7, når Viborg FF kommer på besøg på JYSK park. Kampen spilles kl. 13.00, og der er fri entré til kampen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen